Οικογενειακή τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Κλείδωσε τον σύζυγό της, σκότωσε τη 17χρονη κόρη της και αυτοκτόνησε - iefimerida.gr

Οικογενειακή τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Κλείδωσε τον σύζυγό της, σκότωσε τη 17χρονη κόρη της και αυτοκτόνησε

Οικογενειακή τραγωδία στο Μαρκόπουλο (Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Μαρκόπουλο, όπου μία 51χρονη έγινε παιδοκτόνος και αυτοκτόνησε.

Η 51χρονη κλείδωσε τον 53χρονο σύζυγό της σε υπόγειο. Στη συνέχεια, σκότωσε με μαχαίρι τη 17χρονη κόρη της και αυτοκτόνησε.

Οταν ο άνδρας κατάφερε να βγει από την αποθήκη, αντίκρισε το σοκαριστικό θέαμα, καθώς μάνα και κόρη ήταν νεκρές. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 51χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Ο τραγικός σύζυγος κατέθεσε στους αστυνομικούς που έσπευσαν στη μονοκατοικία επί της οδού Ελληνικής Δημοκρατίας, σε κάποια στιγμή κατέβηκε στο υπόγειο για να κάνει κάτι δουλειές και τότε κλείδωσε την πόρτα η γυναίκα του. Στη συνέχεια άκουσε τις δύο γυναίκες να φωνάζουν και όταν κατάφερε αργότερα να βγει από το υπόγειο τις είδε θανάσιμα τραυματισμένες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαρκόπουλο οικογενειακή τραγωδία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ