ΚΚΕ: Επικίνδυνες οι απόψεις Τσιρώνη για την κάνναβη - iefimerida.gr

ΚΚΕ: Επικίνδυνες οι απόψεις Τσιρώνη για την κάνναβη

Το ΚΚΕ κατά Τσιρώνη και κυβέρνησης για την κάνναβη (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επικίνδυνες χαρακτήρισε το ΚΚΕ τις απόψεις του Γιάννη Τσιρώνη, περί καλλιέργειας κάνναβης για ατομική χρήση.

Αυτές οι απόψεις, σημειώνει η ανακοίνωση του ΚΚΕ, αποδεικνύουν ότι η νομιμοποίηση της ιατρικής κάνναβης είναι ο δούρειος ίππος για τη νομιμοποίηση των ναρκωτικών «που επειδή φοβούνται να το ομολογήσουν το μεθοδεύουν δια της πλαγίας οδού».

Παράλληλα, σημειώνει ότι είναι τουλάχιστον ανεύθυνη η άποψη ότι έτσι θα αντιμετωπιστεί η μάστιγα των ναρκωτικών, καθώς τα ποσοστά έχουν εκτοξευθεί σε όποιες χώρες έγιναν τέτοιες νομοθετικές ρυθμίσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΚΕ:

«Οι απόψεις υπουργού της κυβέρνησης περί καλλιέργειας κάνναβης για ατομική χρήση, όχι μόνο είναι επικίνδυνες, αλλά και αποδεικνύουν ότι η νομιμοποίηση της λεγόμενης ιατρικής κάνναβης είναι ο δούρειος ίππος για τη νομιμοποίηση των ναρκωτικών, που επειδή φοβούνται να το ομολογήσουν το μεθοδεύουν δια της πλαγίας οδού. Η άποψη ότι έτσι θα αντιμετωπιστεί η μάστιγα των ναρκωτικών είναι τουλάχιστον ανεύθυνη, όταν στις χώρες που έχουν υπάρξει τέτοιες νομοθετικές ρυθμίσεις τα ποσοστά έχουν εκτοξευθεί, ενώ η Ελλάδα - παρά τη συνεχή αύξηση τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της κρίσης και της όξυνσης των κοινωνικών προβλημάτων - διατηρεί από τα χαμηλότερα ποσοστά στην Ευρώπη στη χρήση ναρκωτικών.

Να τη χαίρονται τη δήθεν “αριστερή” ατζέντα τους, που είναι τόσο “αριστερή” όσο ο Γιώργος Παπανδρέου, που πρωτοδιατύπωσε τέτοιες απόψεις ή η κυβέρνηση Παπαδήμου (ΠΑΣΟΚ – ΝΔ - ΛΑΟΣ) που πρωτοέφερε νομοσχέδιο νομιμοποίησης της χρήσης ναρκωτικών και το μάζεψε άρον - άρον κάτω από τις αντιδράσεις που υπήρξαν»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάννης Τσιρώνης κάνναβη ΚΚΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ