Ανατροπή: Η γυναίκα που κατηγόρησε τον Nelly για βιασμό θέλει να κλείσει η υπόθεση - iefimerida.gr

Ανατροπή: Η γυναίκα που κατηγόρησε τον Nelly για βιασμό θέλει να κλείσει η υπόθεση

Η γυναίκα που κατηγόρησε τον Nelly για βιασμό θέλει να κλείσει η υπόθεση (Φωτογραφία: AP/ Chris Pizzello)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απρόσμενη τροπή πήρε η υπόθεση της γυναίκας που κατηγόρησε τον Nelly για βιασμό, σε πούλμαν της περιοδείας του, στην Ουάσινγκτον.

Η εν λόγω γυναίκα δεν θέλει να καταθέσει σε βάρος του ράπερ στο δικαστήριο και ζήτησε να κλείσει η υπόθεση. Σε επιστολή που δημοσίευσε η ιστοσελίδα The Blast, η δικηγόρος της, Κάρεν Κέλερ, αναφέρει ότι η πελάτισσά της επικοινώνησε με την αστυνομία και τον εισαγγελέα προκειμένου να σταματήσει η έρευνα για τον Nelly. Επίσης γράφει ότι η γυναίκα δεν θα καταθέσει περαιτέρω σε έρευνα που γίνεται σε βάρος του.

Σύμφωνα με την δικηγόρο, η 21χρονη φοιτήτρια δεν ήθελε ποτέ ούτε δεκάρα από τον ράπερ. «Το μόνο που θέλει είναι να επιστρέψει στο κολέγιο και να αποφοιτήσει. Κάτι που δεν μπορεί να κάνει αν παραμείνει κλεισμένη στο δωμάτιό της, κλαίγοντας», συμπληρώνει.

Η επιστολή αναφέρει ακόμη ότι η νεαρή γυναίκα δεν μπορεί να χειριστεί τα απαίσια πράγματα που έχουν ειπωθεί από τη στιγμή που κατηγόρησε τον σταρ για βιασμό και τονίζει ότι θέλει να μπει ένα τέλος σε όλα αυτά. Κατηγορεί όμως τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση ότι δεν διασφάλισαν την ιδιωτικότητά της.

«Ισως κάποια ημέρα ο κόσμος να αλλάξει και να μην χρειάζεται να μιλήσουν 30 γυναίκες εναντίον ενός διάσημου που τις έβλαψε, προκειμένου να γίνουν πιστευτές. Αλλά αυτή η ημέρα δεν έχει έρθει ακόμη», συμπληρώνει η δικηγόρος.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος του Nelly καλωσόρισε μεν αυτή την εξέλιξη, αλλά τόνισε ότι θα προτείνει στον τραγουδιστή να κινηθεί δικαστικά εναντίον της 21χρονης για τους ισχυρισμούς της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Nelly βιασμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ