Βασίλης Λεβέντης στο iefimerida: Δεν παραιτούμαι -Μου το ζήτησαν από την Εκκλησία [βίντεο] - iefimerida.gr

Βασίλης Λεβέντης στο iefimerida: Δεν παραιτούμαι -Μου το ζήτησαν από την Εκκλησία [βίντεο]

Ο Βασίλης Λεβέντης μίλησε στο Iefimerida
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλλαξε γνώμη τελικά ο Βασίλης Λεβέντης... Και μιλώντας αποκλειστικά στο iefimerida, εξηγεί γιατί δεν θα παραιτηθεί από βουλευτής.

Του το ζήτησαν δυο ιεράρχες, εξηγεί, που δεν θέλουν να χαθεί η φωνή του από τη Βουλή και πλέον προβληματίζεται. Αλλά η οργή του παραμένει. Νιώθει σαν να βρίσκεται σε εχθρικό κτίριο μέσα στη Βουλή.

Πλέον ακόμα και η «καλημέρα» στον Αλ. Τσίπρα (αλλά και στον Κυριάκο Μητσοτάκη), λόγω τού νόμου για τη διόρθωση φύλου, είναι δύσκολη. Είναι ασέβεια, λέει στο iefimerida ο Βασίλης Λεβέντης, να λέει η κυρία Σπυράκη ότι οι διεμφυλικοί ειναι εγκλωβισμένοι σε ξένο σώμα. Ασέβεια προς την Εκκλησία.

Οταν η συζήτηση έρχεται στους ομοφυλόφιλους ο Βασίλης Λεβέντης δείχνει πιό άνετος. Λιγότερο αυστηρός. Εχω και φίλους λέει και συνεργάτες ομοφυλόφιλους.

Αλλά μετά προσθέτει: Οσο δεν προσβάλλουν τα χρηστά ήθη, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά τους εξηγώ ότι είναι πάθος, είναι διαστροφή. Και οφείλουν να πατάξουν τα πάθη τους. Η Εκκλησία τούς δίνει τα μέσα. Με τη μετάνοια.... (Μια φρασεολογία που σίγουρα θα προκαλέσει αντιδράσεις).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ