Τσιρώνης: Οι χρήστες κάνναβης να καλλιεργούν -Αδωνις: Η πρώτη επένδυση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο... μπάφος - iefimerida.gr

Τσιρώνης: Οι χρήστες κάνναβης να καλλιεργούν -Αδωνις: Η πρώτη επένδυση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο... μπάφος

Ο Γιάννης Τσιρώνης (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιάννης Τσιρώνης επανέλαβε την άποψή του, που προκάλεσε αίσθηση, ότι πρέπει να μπορούν οι χρήστες κάνναβης να την καλλιεργούν οι ίδιοι, καταβάλλοντας παράβολο.

Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης δήλωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ότι αυτό δεν είναι θέμα των νομοθετικών πρωτοβουλιών που ετοιμάζει η κυβέρνηση και έκανε λόγο για μεγάλη προσπάθεια, με εφαρμογές στη βιομηχανία και αλλού.

«Η πρώτη επένδυση που διαφημίζει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα φέρει στην Ελλάδα είναι ο μπάφος, πολύ ταιριαστό με τον ΣΥΡΙΖΑ. Πάει πακέτο με την εικόνα και την ιδεολογία αυτής της κυβέρνησης», σχολίασε από την πλευρά του ο Αδωνις Γεωργιάδης που ήταν παρών στην ίδια εκπομπή.

Νωρίτερα, ο κ. Τσιρώνης είχε πει «Δεν μιλάμε για την φούντα, μην το ευτελίζουμε, είναι η θέση των Οικολόγων Πράσινων για την αποποινικοποίση των ναρκωτικών» και τόνισε ότι αν αποποινικοποιηθεί η ιδιόχρηση θα γλιτώσουμε από την μάστιγα των ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ