Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στηρίζουν τη νέα αμερικανική πολιτική απέναντι στο Ιράν - iefimerida.gr

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στηρίζουν τη νέα αμερικανική πολιτική απέναντι στο Ιράν

Φωτογραφία: Associated Press
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ανακοίνωσαν ότι στηρίζουν πλήρως την νέα αμερικανική πολιτική απέναντι στο Ιράν και δεσμεύτηκαν εκ νέου να συνεργαστούν με την Ουάσιγκτον για να αντιμετωπιστεί η στήριξη που παρέχει η Τεχεράνη σε εξτρεμιστικές οργανώσεις, ανέφερε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων WAM.

«Τα ΗΑΕ δηλώνουν την πλήρη στήριξή τους στην νέα στρατηγική των ΗΠΑ για την αντιμετώπιση των πολιτικών του Ιράν που υπονομεύουν την ασφάλεια και την σταθερότητα», τόνισε το πρακτορείο με ανάρτησή του στο twitter.

Το Μπαχρέιν επίσης καλωσόρισε με ανακοίνωσή του την αλλαγή της αμερικανικής πολιτικής απέναντι στο πρόγραμμα ανάπτυξης πυρηνικών και βαλλιστικών πυραύλων της Τεχεράνης και στην στήριξη της Ισλαμικής Δημοκρατίας σε εξτρεμιστικές οργανώσεις στην Μέση Ανατολή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ