Απίστευτο: Είχε κερδίσει 24,1 εκατ. στο λαχείο αλλά δεν το ήξερε -Το ανακάλυψε στο πάρα πέντε - iefimerida.gr

Απίστευτο: Είχε κερδίσει 24,1 εκατ. στο λαχείο αλλά δεν το ήξερε -Το ανακάλυψε στο πάρα πέντε

Φωτογραφία: New York Lottery
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για έναν ολόκληρο χρόνο, ένας 68χρονος από το Νιου Τζέρζεϊ των ΗΠΑ δεν γνώριζε ότι είχε κερδίσει το αστρονομικό ποσό των 24,1 εκατ. δολαρίων στο λαχείο και συνέχιζε να περνά τις ημέρες του, βασιζόμενος στην σύνταξή του.

Για καλή του τύχη, δύο ημέρες πριν εκπνεύσει η σχετική προθεσμία ανακάλυψε ότι είχε στην κατοχή του το τυχερό λαχείο!

Ο Τζίμι Σμιθ, από το Ιστ Οραντζ, πήγε στη ντουλάπα του όπου κρεμόταν ένα παλιό αγαπημένο του πουκάμισο. Στο τσεπάκι υπήρχε ένα μάτσο από παλιά λαχεία, τα οποία είχε ξεχάσει να ελέγξει. Και, προς μεγάλη του έκπληξη, ανακάλυψε το λαχείο που κέρδιζε 24,1 εκατ. δολάρια!

Λίγη ώρα νωρίτερα, είχε ακούσει στην τηλεόραση ότι ο αρμόδιος φορέας της Νέας Υόρκης αναζητούσε τον μεγάλο τυχερό, καθώς σε δύο ημέρες θα έληγε η προθεσμία και το ποσό αυτό θα χανόταν για πάντα!

Απίστευτο: Είχε κερδίσει 24,1 εκατ. στο λαχείο αλλά δεν το ήξερε -Το ανακάλυψε στο πάρα πέντε | iefimerida.gr 0

«Βρήκα ένα μάτσο από λαχεία, μεταξύ των οποίων και αυτό που έλεγαν στις ειδήσεις» είπε ο συνταξιούχος υπάλληλος σεκιούριτι, που έχει δύο παιδιά και 12 εγγόνια.

«Στάθηκα για ένα λεπτό, σκεπτόμενος. “Βλέπω αυτό που νομίζω ότι βλέπω;” σκέφτηκα. Είχα αμφιβολίες. Επρεπε να πείσω τον εαυτό μου ότι ήταν αλήθεια!» δήλωσε ο ίδιος στην τοπική ιστοσελίδα NewJersey.com.

Παρότι ο Σμιθ παρουσιάστηκε στις 23 Μαΐου στους υπεύθυνους της λοταρίας της Νέας Υόρκης, εκείνοι επέλεξαν να μην αποκαλύψουν την ιστορία μέχρι τώρα.

Αντί να παραλάβει όλο το ποσό, ο Σμίθ επέλεξε να του καταβληθούν τα χρήματα σε δόσεις, που θα διαρκέσουν 26 χρόνια.

Ερωτηθείς τι θα κάνει με τα χρήματά του, ο συνταξιούχος δήλωσε ότι πριν πάρει οποιαδήποτε απόφαση θέλει να συζητήσει με την οικογένειά του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λαχείο άντρας ξέχασε Νέα Υόρκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ