Λάρισα: Καρό σημαία για το Ιστορικό Ράλι Ελλάδας [εικόνες] - iefimerida.gr

Λάρισα: Καρό σημαία για το Ιστορικό Ράλι Ελλάδας [εικόνες]

Φωτογραφίες: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε μπροστά από το αρχαίο θέατρο της Λάρισας το απόγευμα της Παρασκευής, για να παρακολουθήσει την εκκίνηση του Ιστορικού Ράλι Ελλάδας, που διοργανώνεται φέτος στη θεσσαλική πρωτεύουσα.

Σημειώνεται πως 59 πληρώματα δηλώνουν το «παρών» στην αθλητική διοργάνωση, με εξαιρετικές διαδρομές στη Θεσσαλία, ενώ οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όχι έναν, αλλά έξι αγώνες του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Λάρισα: Καρό σημαία για το Ιστορικό Ράλι Ελλάδας [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σημειώνεται πως νωρίτερα, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, μαζί με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, Δημ. Τάχο, συνομίλησαν με τα στελέχη της διοργάνωσης αλλά και μέλη των αγωνιστικών ομάδων, ενώ ενημερώθηκαν και για τον τρόπο διεξαγωγής των αγώνων.

Λάρισα: Καρό σημαία για το Ιστορικό Ράλι Ελλάδας [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο δήμαρχος, στο τέλος της ενημέρωσης, ευχήθηκε «καλούς, πετυχημένους και ασφαλείς αγώνες» και εξέφρασε την ελπίδα ότι η Λάρισα και η Θεσσαλία θα αγκαλιάσει τη διοργάνωση.

Λάρισα: Καρό σημαία για το Ιστορικό Ράλι Ελλάδας [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Σημειώνεται ότι τόσο ο ελληνικός όσο και ο διεθνής αγώνας Regularity, διοργανώνονται από την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας ΟΜΑΕ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Θεσσαλονίκης και τη Λέσχη Αυτοκινήτου-Μοτοσικλέτας Σερρών. Επίτιμος διοργανωτής των αγώνων είναι ο δήμος Λάρισας.

Λάρισα: Καρό σημαία για το Ιστορικό Ράλι Ελλάδας [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ