Οι δύο διακοσμητικές τάσεις που έχουν «κουράσει» -Γκρι τοίχοι και βελούδο [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι δύο διακοσμητικές τάσεις που έχουν «κουράσει» -Γκρι τοίχοι και βελούδο [εικόνες]

Φωτογραφία: Instagram @globalgarment
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ότι δεν έχουν όλοι την ίδια αίσθηση του γούστο το γνωρίζουμε, οπότε είναι λογικό σε έναν χώρο κάποιοι να εντυπωσιάζονται από τη διακόσμηση και άλλοι να μην «τρελαίνονται».

Το θέμα για τις χειρότερες τάσεις διακόσμησης άνοιξε μία μητέρα στην ιστοσελίδα Mumset, υποστηρίζοντας πως αντέχει τα έπιπλα από βελούδο, τα αυτοκόλλητα τοίχου και τα ξύλινα γράμματα που τοποθετούνται στους τοίχους.

Το ποστ της έγινε αντικείμενο συζήτησης στην ιστοσελίδα με περισσότερους από 600 χρήστες να λένε την γνώμη τους για το ποιες τάσεις διακόσμησης δεν τους αρέσουν.

«Δεν είμαι φαν ούτε των βελούδινων επίπλων, ούτε τον αντικειμένων με καθρέπτη ή των εμπνευσμένων quotes», έγραψε ένας, ενώ ένας άλλος συμφώνησε με τα περί λέξεων στους τοίχους.

«Μισώ το βελούδο που έχει ένα τσαλακωμένο αποτέλεσμα, δεν αντέχω την αίσθησή του», είπε ένας άλλος, με το πολυτελές ύφασμα να φαίνεται πως δεν έχει και πολλούς οπαδούς, το οποίο τους κάνει να αισθάνονται κάπως άβολα.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beth Schrage ➳ (@_bethschrage) στις Σεπ 21, 2016, 3:41μμ PDT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @lillyyellow στις Αύγ 3, 2016, 5:52μμ PDT

Από χρώματα στους τοίχους, οι χρήστες δεν μπορούν να βλέπουν το γκρι, το οποίο για πολλούς έχει πολυφορεθεί.

«Το γκρι είναι το χρώμα των άθλιων χειμωνιάτικων ουρανών και των θωρηκτών», «Δεν μου αρέσουν. Είναι ένα καταθλιπτικό και καταπιεστικό χρώμα, αλλά φαίνεται να είναι τάση» ήταν δύο σχόλια σχετικά με το γκρι.

Μπορεί πολλοί να έλεγαν τι έχουν κουραστεί να βλέπουν στη διακόσμηση, ωστόσο, υπήρχαν και εκείνοι που υποστήριζαν πως ο καθένας μπορεί να έχει στο σπίτι του ό,τι επιθυμεί αρκεί να αρέσει στον ίδιο.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη B . (@silverpeonies) στις Οκτ 13, 2017, 9:08πμ PDT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mohamad Reza Zohrieh (@zoh.design) στις Οκτ 11, 2017, 12:08πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΚΟ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ