Σε δίκη παραπέμπεται ο 18χρονος Αλι που «κρύβεται» πίσω από την επίθεση στο μετρό του Λονδίνου - iefimerida.gr

Σε δίκη παραπέμπεται ο 18χρονος Αλι που «κρύβεται» πίσω από την επίθεση στο μετρό του Λονδίνου

Φωτογραφία: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε δίκη παραπέμπεται ο Αχμεντ Χασάν Μοχάμεντ Αλι, ο οποίος είχε συλληφθεί από την αστυνομία για την επίθεση στο σταθμό του μετρό Πάρσονς Γκριν στο Λονδίνο.

Ο 18χρονος Ιρακινός αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας και παράνομη χρήση χημικών για πρόκληση έκρηξης. Από τη στιγμή που συνελήφθη ο νεαρός φερόμενος ως δράστης της επίθεσης, κρατείται σε φυλακές υψίστης ασφαλείας.

Οπως έγινε γνωστό, ο 18χρονος εμφανίστηκε νωρίτερα σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψης στο δικαστήριο και ο δικαστής τον ενημέρωσε για τις κατηγορίες που εντοπίζει. Ο Αχμεντ Χασάν Μοχάμεντ Αλι αρκέστηκε μόνο στο να δηλώσει το όνομά του. Η δίκη του αναμένεται να διαρκέσει δύο εβδομάδες και θα ξεκινήσει στις 5 Μαρτίου.

Στις 15 Σεπτεμβρίου, ο ή οι δράστες τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό σε πλαστικό δοχείο, που είχε τοποθετηθεί μέσα σε τσάντα του Lidl, σε βαγόνι του μετρό. Ο μηχανισμός αυτός, λόγω κάποιου ευτυχούς λάθους, δεν εξερράγη αλλά πήρε φωτιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λονδίνο ΠΑΡΣΟΝΣ ΓΚΡΙΝ επίθεση μετρό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ