Στον Καναδά η 5μελής οικογένεια που απελευθερώθηκε από τους Ταλιμπάν - iefimerida.gr

Στον Καναδά η 5μελής οικογένεια που απελευθερώθηκε από τους Ταλιμπάν

H οικογένεια λίγους μήνες πριν την απελευθέρωσή της.
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον δρόμο για την πατρίδα πήρε το ζευγάρι των δυτικών που είχε απαχθεί από τους Ταλιμπάν, μία ημέρα μετά την απελευθέρωσή του από τον πακιστανικό στρατό, μαζί με τα τρία παιδιά που απέκτησαν στο διάστημα της πολυετούς ομηρείας του.

Το ζευγάρι, που είχε απαχθεί το 2012 ενώ έκανε διακοπές στο Αφγανιστάν και ζούσε υπό καθεστώς ομηρίας στο Πακιστάν, βρίσκεται ήδη στο ταξίδι της επιστροφής, μέσω Λονδίνου, μετέδωσε νωρίτερα το CNN επικαλούμενο στρατιωτική πηγή.

Ο καναδικής καταγωγής Τζόσουα Μπόιλ μαζί με την αμερικανίδα γυναίκα του Κέιτλαν Κόλμαν και τα τρία τους παιδιά, επιβιβάστηκαν σε αεροσκάφος στο Ισλαμαμπάντ και θα πετάξουν προς τον Καναδά μέσω Λονδίνο.

Το διάστημα της απαγωγής η Κόλμαν ήταν έγκυος και κατά τη διάρκεια της αιχμαλωσίας το ζευγάρι απέκτησε ακόμη δύο παιδιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ομηρία ζευγάρι Πακιστάν Ταλιμπάν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ