«Καταστροφή, καταστροφή, τον εκτέλεσαν!», φώναζε η σύζυγος του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου - iefimerida.gr

«Καταστροφή, καταστροφή, τον εκτέλεσαν!», φώναζε η σύζυγος του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δίπλα στη σύζυγο και στα παιδιά του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ο οποίος το απόγευμα της Πέμπτης δολοφονήθηκε στο δικηγορικό γραφείο του στην Ασκληπιού, στο κέντρο της Αθήνας, βρίσκονται από χθες φίλοι της οικογένειας.

«Καταστροφή, καταστροφή, τον εκτέλεσαν!», ήταν τα λόγια της συζύγου του γνωστού ποινικολόγου, σύμφωνα με την Ειρήνη Αθανασιάδη, που μίλησε σε δημοσιογράφους έξω από το σπίτι της οικογένειας.

«Η γυναίκα του μου έλεγε: "Καταστροφή, καταστροφή, τον εκτέλεσαν! Δεν έπαθε τροχαίο, δεν πήγε από την καρδιά του, τον εκτέλεσαν!". Όλο το βράδυ αυτό έλεγε», ήταν συγκεκριμένα τα λόγια της κυρίας Αθανασιάδη, κόρης του εκδότη της «Βραδυνής» Τζώρτζη Αθανασιάδη, ο οποίος στις 19 Μαρτίου του 1983 δολοφονήθηκε στο γραφείο του από τη «17 Νοέμβρη».

Ειδικότερα, μιλώντας για την οικογένεια, η κυρία Αθανασιάδη είπε στους δημοσιογράφους: «Μια εξαιρετική οικογένεια, ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Τον πατέρα του τον είχαμε δικηγόρο πάρα πολλά χρόνια όταν είχαμε τη "Βραδυνή" και από τότε και με τα αδέρφια του είχαμε διατηρήσει μία άριστη φιλία. Ένας σπάνιος δικηγόρος και αυτό είναι κάτι που με συγκλονίζει γιατί με φέρνει πίσω στην ιστορία του πατέρα μου που έγινε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Μπήκαν στο γραφείο του όπως μπήκαν και στον Μιχάλη. Στον πατέρα μου μπήκε ένας, στον Μιχάλη δύο. Εμένα ήταν άλλη εποχή, εποχή τρομοκρατίας, του Μιχάλη είναι ασύλληπτο. Όσο μπαινοβγαίνουν έτσι ελεύθερα όλοι αυτοί οι πληρωμένοι, θα 'ναι δύσκολο να σταματήσει. Το τελευταίο διάστημα μόνο αυτά ακούμε στην τηλεόραση. Πληρωμένα συμβόλαια, πληρωμένες δολοφονίες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ