Πώς αισθάνεται πραγματικά μια γυναίκα όταν αγοράζει μια πανάκριβη τσάντα -Blogger περιγράφει - iefimerida.gr

Πώς αισθάνεται πραγματικά μια γυναίκα όταν αγοράζει μια πανάκριβη τσάντα -Blogger περιγράφει

Φωτογραφία: Getty
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι περισσότεροι άνδρες απορούν και δεν καταλαβαίνουν. Οι περισσότερες γυναίκες όμως ξέρουν ότι η αγορά μιας ακριβής ή καλής τσάντας -όπως την ορίζει την καλή η κάθε μια- μπορεί να προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις.

Και ενώ πολλές γυναίκες έχουν αγοράσει τέτοιες πανάκριβες τσάντες και πολλές άλλες ονειρεύονται τη στιγμή που θα τις αποκτήσουν, μια fashion blogger, θέλησε να μοιραστεί με όλες όσες την ακολουθούν τα συναισθήματα που δημιορυγεί η αγορά μιας από τις ακριβότερες -και ωραιότερες επίσης- τσάντες που διατίθενται στην αγορά: Μιας Birkin της Hermes.

Πώς αισθάνεται πραγματικά μια γυναίκα όταν αγοράζει μια πανάκριβη τσάντα -Blogger περιγράφει  | iefimerida.gr 0

@Getty

Η μπλόγκερ Μεγκς Μαχόνεϊ Ντούσιλ, συνιδρυτής του Purse Blog, μοιράστηκε λοιπόν με τους ακόλουθούς της την εμπειρία της από την αγορά της πρώτης της Birkin αποκαλύπτοντας πως η αγορά αυτή πέρα από τα αναμενόμενα συναισθήματα ευχαρίστησης, τις πρώτες ώρες την έκαναν να... πανικοβληθεί. Με άλλα λόγια να την λούσει κρύος ιδρώτας για τις πρώτες 48 ώρες μαζί με την νέα της τσάντα. Ισως γιατί πρόκειται για μια αγορά που ισοδυναμεί με επένδυση;

Είναι γνωστό πως οι συγκεκριμένες τσάντες δεν είναι οικονομικές και η τιμή τους αυξάνεται ραγδαία – έχει μάλιστα αποδειχθεί ότι αποτελεί καλύτερη οικονομική επένδυση από ότι ο χρυσός.

Πώς αισθάνεται πραγματικά μια γυναίκα όταν αγοράζει μια πανάκριβη τσάντα -Blogger περιγράφει  | iefimerida.gr 1
Πώς αισθάνεται πραγματικά μια γυναίκα όταν αγοράζει μια πανάκριβη τσάντα -Blogger περιγράφει  | iefimerida.gr 2

Η Ντούσιλ μένει στο Οχάιο αφότου αποφοίτησε από το κολλέγιο το 2007 και πληρώνοντας μόλις 350 δολάρια ενοίκιο, κατάφερε να εξοικονομήσει χρήματα για να αγοράσει την 30 εκατοστών Togo Blue Jean Birkin. Και έτσι, αποφάσισε να δώσει 6.200 δολάρια για την πολυπόθητη τσάντα,(αγοράζοντας όμως κι ένα κασκόλ και ένα πορτοφόλι, το κόστος έφτασε τα 8.648 δολάρια).

Επισκέφθηκε λοιπόν ένα κατάστημα στη Νέα Υόρκη και είπε στον πωλητή ποιο μοντέλο ήθελε – μία Togo Blue Jean Birkin, γνωρίζοντας πως δεν είχε μεγάλες ελπίδες να την πάρει στα χέρια της σύντομα, καθώς οι Birkins, πωλούνται με αυστηρή λίστα αναμονής.

Προς έκπληξή της, την επόμενη μέρα, έλαβε μία κλήση από το κατάστημα που της έλεγε πως είχαν την τσάντα της.

«Πήγαμε στο κατάστημα πριν κλείσουν και μας πήγαν σε ένα δωμάτιο όπου άνοιξαν ένα κουτί για να μου δείξουν το... Άγιο Δισκοπότηρο» έγραψε η Ντούσιλ.

«Να την λοιπόν. Και ήταν τόσο όμορφη. Αμέσως μετά διάλεξα κάποια αξεσουάρ και πήγαμε να πληρώσουμε. Τα θυμάμαι να γυρίζουν όλα στο μυαλό μου – Πώς ήταν δυνατόν να αποκτούσα την τσάντα των ονείρων μου;».

Αφού αγόρασε την τσάντα- «το πιο ακριβό αντικείμενο που είχα ποτέ στην κατοχή μου»- με την πιστωτική της κάρτα, επέστρεψε με το μετρό στο ξενοδοχείο, φοβισμένη μην την χάσει ή μην χυθεί κάτι επάνω της.

Παρά το γεγονός πως είχε ξοδέψει μια ολόκληρη περιουσία για την αγορά της, η Ντούσιλ ήταν πολύ νευρική για να την πάρει μαζί της το βράδυ που θα έβγαινε για φαγητό και αντ’ αυτού αποφάσισε να την αφήσει «ανέγγιχτη και τυλιγμένη στο κουτί της» στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Η Κρις Τζένερ με τσάντα Birkin. Πηγή φωτό: Paul A. Hebert/Invision/AP

Όπως θυμάται: «Το στομάχι μου ανακατευόταν, το σώμα μου έτρεμε και την ίδια ώρα ίδρωνα και πάγωνα. Θυμάμαι που ένιωθα πως θα έκανα εμετό». Όλο το βράδυ η Ντούσιλ πάλευε να κοιμηθεί, καθώς την έτρωγε η αγωνία και αναρωτιόταν αν είχε πάρει λάθος απόφαση.

Ισως ήταν η πρώτη της αντίδραση γιατί πράγματι μόλις είχε αποκτήσει την τσάντα των ονείρων της και την τσάντα όνειρο για εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο.

Μετά από λίγες ώρες παραδέχτηκε ότι ήταν ευτυχής που είχε κάνει αυτή την επένδυση.

Και καταλήγει: «Είναι αστείο γιατί επρόκειτο για μια τσάντα που ονειρευόμουν εδώ και πολλά χρόνια και που δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα αποκτούσα. Αλλά τελικά το όνειρο έγινε πραγματικότητα ωστόσο το αίσθημα από την αγορά της δεν ήταν αυτό που περίμενα».

Πώς αισθάνεται πραγματικά μια γυναίκα όταν αγοράζει μια πανάκριβη τσάντα -Blogger περιγράφει  | iefimerida.gr 3
Πώς αισθάνεται πραγματικά μια γυναίκα όταν αγοράζει μια πανάκριβη τσάντα -Blogger περιγράφει  | iefimerida.gr 4

@Getty@Getty

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Birkin Hermes τσάντα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ