Η άνοδος της μίνι φούστας -Βρήκαμε τους καλύτερους συνδυασμούς για chic εμφανίσεις - iefimerida.gr

Η άνοδος της μίνι φούστας -Βρήκαμε τους καλύτερους συνδυασμούς για chic εμφανίσεις

© Getty Images / Ideal Image
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτό το ρούχο έφερε επάνασταση στην βιομηχανία της μόδας. Έγινε σύμβολο.

Η μίνι φούστα έκανε εμφάνιση στα 60s και έκτοτε η διαδρομή της μέσα στο χρόνο κάνει διαφορετικές στάσεις στους δρόμους του στιλ.

H μίνι φούστα δεν έφυγε ποτέ από τη μόδα γιατί απλά αυτό το ρούχο είναι από μόνο του ένα σημαντικό της κεφάλαιό της. Οσα χρόνια κι αν περάσουν συνεχίζει να μας εκπλήσσει με τον τρόπο που εκφράζει τη δυναμική της στις εμφανίσεις μας.

Το μήκος αυτής της φούστας εναλλάσσεται και προσαρμόζεται στη στιλιστική ταυτότητα κάθε γυναίκας. Είναι θηλυκή, μπορεί να γίνει πολύ τολμηρή, ένα όπλο γοητείας: αρκεί βέβαια να φορεθεί σωστά.

Η άνοδος της μίνι φούστας αυτή τη σεζόν είναι αδιαμφισβήτητη αρκεί να βάλουμε στο μικροσκόπιο τις δημιουργίες μεγάλων οίκων στις εβδομάδες μόδας και βέβαια τις εμφανίσεις των γυναικών- trendsetters: διάσημων fashion bloggers και σχεδιαστριών σε όλο τον κόσμο.

Δείτε πώς μπορείτε να συνδυάσετε τη μίνι φούστα με στιλ στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μίνι φούστα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ