Υπό κατάληψη η Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης ενόψει εκλογών - iefimerida.gr

Υπό κατάληψη η Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης ενόψει εκλογών

Υπό κατάληψη η Νομική Θεσσαλονίκης ενόψει εκλογών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κατάληψη του κτιρίου της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης προχώρησαν φοιτητές, χθες, λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Οι φοιτητές, μέλη συγκεκριμένης φοιτητικής παράταξης, αντιδρούν στην εφαρμογή του νόμου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και στην διεξαγωγή, στα πλαίσια αυτού, των εκλογών για την ανάδειξη των εσωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης.

Οι εκλογές ήταν προγραμματισμένες για σήμερα, 15 Φεβρουαρίου (έναρξη στις 9.00 το πρωί), στη Νομική Σχολή, ωστόσο, οι φοιτητές κατέλαβαν συγκεκριμένους χώρους και αίθουσες, όπου θα διεξαγόταν η εκλογική διαδικασία, με σκοπό την παρεμπόδισή της.

Όπως υποστηρίζουν, ο νόμος καταδικάστηκε από το φοιτητικό κίνημα, ενώ με την εκλογή του Συμβουλίου θα ξεκινήσει και τυπικά η πλήρης εφαρμογή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ