Παναθηναϊκός: Νέα εισιτήρια διαρκείας των 100 ευρώ για όλη τη σεζόν - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Νέα εισιτήρια διαρκείας των 100 ευρώ για όλη τη σεζόν

Στόχος η οικονομική ενίσχυση της ομάδας / Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα εισιτήρια διαρκείας, σε ελκυστική τιμή, αποφάσισαν να προσφέρουν οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού, ώστε να ενισχυθεί οικονομικά η ομάδα.

Τα εισιτήρια αφορούν τα ματς που έχουν απομείνει μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν και η απόφαση ελήφθη από τον σύνδεσμο των οργανωμένων οπαδών του «τριφυλλιού» σε συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης.

Η τιμή των εισιτηρίων θα είναι ιδιαιτέρως ελκυστική, ώστε να δημιουργηθούν προοπτικές για να υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση. Συγκεκριμένα, θα κοστίζουν 100 ευρώ και στο πακέτο θα υπάρχουν και τα τρία ντέρμπι (με Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) του πρωταθλήματος και πιθανόν να προκύψουν και άλλα μέσα στη σεζόν, αλλά για το Κύπελλο.

Τα εισιτήρια που είχε βγάλει η Θύρα 13 πριν από την έναρξη της σεζόν κόστιζαν 100 ευρώ συν τα 60 ευρώ της ετήσιας συνδρομής, τα οποία δεν θα πληρώσουν όσοι αγοράζουν τώρα τις κάρτες διαρκείας. Όλα τα έσοδα από τις τωρινές αγορές θα πάνε στα ταμεία του συλλόγου.

Μέχρι το τέλος της σεζόν ο Παναθηναϊκός θα δώσει άλλα 12 παιχνίδια για τη Super League. Αν πάει μέχρι τέλους στο Κύπελλο, θα παίξει ακόμη τρία, διότι τα δύο παιχνίδια που του απομένουν για τη φάση των ομίλων είναι εκτός. Οπότε, είναι πιθανόν αγοράζοντας κάποιος φίλαθλος διαρκείας να δει 15 ματς με κόστος περίπου 7 ευρώ ανά αγώνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός διαρκείας χρεή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ