Κατάπιε ολόκληρο ζωντανό ψάρι για... πλάκα και παραλίγο να πνιγεί - iefimerida.gr

Κατάπιε ολόκληρο ζωντανό ψάρι για... πλάκα και παραλίγο να πνιγεί

Μία γλώσσα μήκους 14 εκατ. παραλίγο να αποβεί μοιραία για έναν 28χρονο. Πηγή φωτό: Eurokinissi/ Γιώργος Κονταρίνης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια φάρσα παραλίγο να αποδειχθεί μοιραία για έναν 28χρονο άνδρα που κατάπιε ένα ολόκληρο ψάρι που μόλις είχε πιάσει.

Ο άνδρας έκανε πλάκα με μία γλώσσα 14 εκατοστών και την έβαλε στο στόμα του αλλά αυτή ήταν ακόμη ζωντανή, κουνήθηκε και κύλησε προς το λαιμό του – προκαλώντας εμπλοκή της αναπνευστικής οδού.

Το παραϊατρικό προσωπικό που κατέφθασε στην αποβάθρα Μποσκόμπε στο Ντόρσετ της Αγγλίας το βράδυ της 5ης Οκτωβρίου βρήκε τον άνδρα, που δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί, να έχει καταρρεύσει και να μην αναπνέει.

Οι φίλοι του προσπάθησαν να του κάνουν τεχνητή αναπνοή ακολουθώντας τις οδηγίες ενός γιατρού από την γραμμή έκτακτης ανάγκης που είχαν καλέσει.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του γιατρού Ματ Χάρισον, ο ασθενής βρέθηκε με μπλοκαρισμένο αεραγωγό και έπαθε καρδιακή ανακοπή. «Αρχικά δεν γνωρίζαμε την πραγματική έκταση του συμβάντος ή την κατάσταση του ασθενή, αλλά μόλις ρωτήσαμε τους φίλους του μας είπαν ότι είχε ένα ολόκληρο ψάρι κολλημένο στην τραχεία του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αστείο ψάρι πνιγμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ