Τα γυρίζει τώρα ο Λεβέντης: Δεν παραιτούμαι τη Δευτέρα - iefimerida.gr

Τα γυρίζει τώρα ο Λεβέντης: Δεν παραιτούμαι τη Δευτέρα

Βασίλης Λεβέντης /Φωτογραφία: Nikos Libertas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα γυρίζει ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ως προς τα όσα είπε περί παραίτησης.

Δεν παραιτούμαι τη Δευτέρα, διευκρίνισε το πρωί της Παρασκευής, μιλώντας όμως στην πρωινή εκπομπή του Ant1. Απλώς, όπως επανέλαβε, μετά την ομιλία του που είναι προγραμματισμένη στην Θεσσαλονίκη, θα ακολουθήσει διαβούλευση με τους ψηφοφόρους του κόμματος, και εκεί «όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά».

Το γεγονός που φέρεται να έχει εξοργίσει τον Βασίλη Λεβέντη είναι η υπερψήφιση του νομοσχεδίου για την αλλαγή ταυτότητας φύλου, καθώς δηλώνει κάθετα αντίθετος. Με αφορμή την υπογραφή και κύρωσή του από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όμως, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Στην περίπτωση που το υπογράψει ο κύριος Παυλόπουλος, κάτι που ο ίδιος τονίζει πως δεν πιστεύει πως θα γίνει, τότε και αυτός θα εξετάσει το ενδεχόμενο παραίτησης, καθώς όπως δηλώνει «δεν θέλει να είναι μέρος μιας βουλής αθέων».

Σε μετέπειτα πηγαδάκι του με κοινοβουλευτικούς συντάκτες στη Βουλή, ο Βασίλης Λεβέντης συνέχισε σε αυτό το πνεύμα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ είμαι εδώ για να πιέζω. Εγώ δεν δραπετεύω, δεν κάνω πίσω. Ο Τσίπρας θα κάνει πίσω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βασίλης Λεβέντης Ένωση Κεντρώων
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ