Η ΝΔ ανέβαλε όλες τις σημερινές της εκδηλώσεις λόγω της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου - iefimerida.gr

Η ΝΔ ανέβαλε όλες τις σημερινές της εκδηλώσεις λόγω της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI /ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην αναβολή όλων των σημερινών εκδηλώσεων προχώρησε η ΝΔ για λόγους σεβασμού στη μνήμη του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου που το απόγευμα της Πέμπτης δολοφονήθηκε στο γραφείο στην οδό Ασκληπιού, στο κέντρο της Αθήνας.

Σήμερα, Παρασκευή, επρόκειτο να γίνει η παράδοση-παραλαβή του νέου επικοινωνιακού επιτελείου που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο βιβλιοπωλείο free thinking zone στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με πηγές της Συγγρού η τελετή θα γίνει σε περίπου δέκα ημέρες.

Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος είχε αναπτύξει μακρά συνδικαλιστική δράση και το 2010 διεκδίκησε την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών ενώ ο πατέρας του ήταν επί σειρά ετών βουλευτής και στέλεχος της ΝΔ.
«Εκφράζω τον αποτροπιασμό μου για τη στυγνή δολοφονία του Μ. Ζαφειρόπουλου.Άξιος δικηγόρος, διακεκριμένο στέλεχος της Ν.Δ. & πολύ καλός φίλος», έγραψε χθες στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ