Ανησυχητικά στοιχεία: Στα Εξάρχεια έκαιγαν ένα αυτοκίνητο κάθε 15 ημέρες το 2016 - iefimerida.gr

Ανησυχητικά στοιχεία: Στα Εξάρχεια έκαιγαν ένα αυτοκίνητο κάθε 15 ημέρες το 2016

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανησυχία προκαλούν τα στοιχεία για τα αυτοκίνητα που κάηκαν τα τελευταία τριάμισι χρόνια στα Εξάρχεια καθώς όπως προκύπτει από την απάντηση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας σε έγγραφη ερώτηση του δημοτικού συμβούλου ο αριθμός φτάνει τα 58.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προσκόμισε η αρμόδια υπηρεσία της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων κατά τη χρονική περίοδο 2014-2017, διαπιστώθηκε σημαντική αύξησή τους και ένας μεγάλος συνολικός αριθμός καμένων οχημάτων.

Όπως προκύπτει μάλιστα στην περιοχή των Εξαρχείων καίγεται ένα αυτοκίνητο κάθε 23 περίπου ημέρες και ειδικά το 2016 ο αριθμός έφτασε στο ένα αυτοκίνητο σχεδόν κάθε 15 ημέρες!

Αναλυτικότερα κάηκαν:

  • 12 αυτοκίνητα το 2014
  • 10 αυτοκίνητα το 2015
  • 23 αυτοκίνητα το 2016
  • 13 αυτοκίνητα έως 07-09-2017

Την ερώτηση για τον αριθμό των καμένων αυτοκινήτων στην περιοχή κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος και δικηγόρος Γιώργος Αποστολόπουλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εξάρχεια καμενα αυτοκίνητα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ