Τζέιν Φόντα για το σκάνδαλο Γουάινσταϊν: Eχουμε έναν πρόεδρο που κάνει τα ίδια [βίντεο] - iefimerida.gr

Τζέιν Φόντα για το σκάνδαλο Γουάινσταϊν: Eχουμε έναν πρόεδρο που κάνει τα ίδια [βίντεο]

apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δόξα τω Θεώ, μιλάμε για αυτό!» ήταν η αντίδραση της Τζέιν Φόντα για τον παραγωγό Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, ο οποίος κατηγορείται από πολλές ηθοποιούς για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμό.

«Ομως δεν είναι η μοναδική περίπτωση. Είναι πολύ, πολύ διαδεδομένο», σχολίασε η βραβευμένη 80χρονη ηθοποιός.

Σε συνέντευξή της, η Τζέιν Φόντα εξήγησε ότι άκουσε τις κατηγορίες κατά του Γουάινσταϊν πριν από περίπου ένα χρόνο, αλλά δεν ήθελε να μιλήσει δημοσίως για να μην αποκαλύψει την ταυτότητα μιας από τις γυναίκες που έπεσαν θύματά του.

«Θα έπρεπε να είμαι γενναιότερη και νομίζω ότι από τώρα θα είμαι πιο θαρραλέα όταν ακούω τέτοιες ιστορίες», πρόσθεσε.

Η σεξουαλική παρενόχληση γίνεται παντού, όχι μόνο στο Χόλιγουντ, και εξαπλώνεται επειδή η εξουσία είναι στα χέρια των ανδρών και οι γυναίκες διστάζουν να μιλήσουν, επειδή φοβούνται πως δεν θα τις πιστέψουν, τόνισε η Φόντα.

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης της Τζέιν Φόντα όπου μιλάει για την σεξουαλική παρενόχληση και αναφέρεται στον Ντόναλντ Τραμπ στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ