Θεσσαλονίκη: ΙΧ παραβίασε σηματοδότη και παρέσυρε μοτοσικλέτα -Κατέληξε ο οδηγός [εικόνες] - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: ΙΧ παραβίασε σηματοδότη και παρέσυρε μοτοσικλέτα -Κατέληξε ο οδηγός [εικόνες]

Φωτογραφία: thestival.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη συμβολή των οδών Λαγκαδά και Τζαβέλλα, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας thestival ΙΧ παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά 44χρονο οδηγό μοτοσικλέτας. Σύμφωνα τις ίδιες πληροφορίες, αυτόπτες μάρτυρες σημείωναν ότι ο οδηγός του ΙΧ παραβίασε ερυθρό σηματοδότη.

Αμεσα στο σημείο εκλήθη και μετέβη ασθενοφόρο και μονάδα του ΕΚΑΒ. Ο 44χρονος παρελήφθη με σκοπό να μεταφερθεί στο νοσοκομείο "Παπανικολάου" ωστόσο κατά τη μεταφορά του άφησε την τελευταία του πνοή.

Από την πρώτη στιγμή γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να τον κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο δεν κατέστη εφικτό λόγω της σοβαρότατης κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης που υπέστη ο οδηγός της μοτοσυκλέτας.

Παράλληλα, σημειώνεται πως ο 47χρονος οδηγός του ΙΧ που απέκοψε την πορεία της μοτοσυκλέτας παραβιάζοντας ερυθρό σηματοδότη οδηγήθηκε για εξετάσεις αίματος στο νοσοκομείο και στη συνέχεια συνελήφθη.

Τέλος, αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Θεσσαλονίκη: ΙΧ παραβίασε σηματοδότη και παρέσυρε μοτοσικλέτα -Κατέληξε ο οδηγός [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Θεσσαλονίκη: ΙΧ παραβίασε σηματοδότη και παρέσυρε μοτοσικλέτα -Κατέληξε ο οδηγός [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Πηγή Φωτό: Thestival

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θεσσαλονίκη τροχαίο ατύχημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ