Το θύμα του ξυλοδαρμού στο Καραϊσκάκη περιγράφει: Σκέφτηκα πως δεν θα βγω ζωντανός [βίντεο] - iefimerida.gr

Το θύμα του ξυλοδαρμού στο Καραϊσκάκη περιγράφει: Σκέφτηκα πως δεν θα βγω ζωντανός [βίντεο]

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο νεαρός οπαδός του Παναθηναϊκού, θύμα του ξυλοδαρμού την περασμένη Τρίτη στο Καραϊσκάκη, μίλησε για τα όσα τραγικά βίωσε το βράδυ του αγώνα της Εθνικής ομάδας με το Γιβραλτάρ στην Θύρα 7.

Πιο συγκεκριμένα, ο άτυχος φίλαθλος που φορουσε την φανέλα του Παναθηναϊκού και ήθελε να βγάλει seflie στην Θύρα 7 (έγινε αντιληπτός και έτσι ξεκίνησαν τα επεισόδια) υποστήριξε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ότι «Όταν έφαγα κάποιες γροθιές και άρχισα να κατεβαίνω είπα πως αν δεν είχα κατέβει δεν θα είχα βγει ζωντανός. Ήξερα πως αν αντιστεκόμουνα με άλλον τρόπο, προσπαθούσα να βαρέσω κι εγώ δεν θα κατάφερνα τίποτα. Ήταν δέκα και ήμουν ένας, δεν θα έβγαινα ζωντανός από αυτή την πάλη. Με φυγάδευσαν αλλά δεν με ένοιαζε τίποτα εκείνη την στιγμή. Ήμουν ικανός να μπω και στο γήπεδο για να ξεφύγω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ