Μητσοτάκης για Ζαφειρόπουλο: Εκφράζω τον αποτροπιασμό μου για τη στυγνή δολοφονία - iefimerida.gr

Μητσοτάκης για Ζαφειρόπουλο: Εκφράζω τον αποτροπιασμό μου για τη στυγνή δολοφονία

Φωτογραφία: IntimeNews/ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον αποτροπιασμό του για την εν ψυχρώ δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Εκφράζω τον αποτροπιασμό μου για τη στυγνή δολοφονία του Μ. Ζαφειρόπουλου.Άξιος δικηγόρος, διακεκριμένο στέλεχος της Ν.Δ. & πολύ καλός φίλος», έγραψε στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ.

Εκφράζω τον αποτροπιασμό μου για τη στυγνή δολοφονία του Μ. Ζαφειρόπουλου.Άξιος δικηγόρος, διακεκριμένο στέλεχος της Ν.Δ. & πολύ καλός φίλος

Θλίψη και στη ΝΔ

Θλίψη για το χαμό του δικηγόρου εκφράζουν και από τη ΝΔ, καθώς ο πατέρας του θύματος, Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, ήταν ο επί σειρά ετών βουλευτής και στέλεχος του κόμματος.

Η ΝΔ ανέβαλε όλες τις αυριανές εκδηλώσεις

Η Νέα Δημοκρατία, για λόγους σεβασμού στη μνήμη του δικηγόρου, ανέβαλε όλες τις αυριανές εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί. Αύριο, Παρασκευή, επρόκειτο να γίνει η παράδοση-παραλαβή του νέου επικοινωνιακού επιτελείου που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο βιβλιοπωλείο free thinking zone στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με πηγές της Συγγρού η τελετή θα γίνει σε περίπου δέκα ημέρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ