ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΡΙΓΟΣ

Ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε το επιστημονικό συμβούλιο του Ινστιτούτου «Κ. Καραμανλής»

Φωτογραφία αρχείου: Alexandros Michailidis / SOOC

Με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώθηκε σήμερα το επιστημονικό συμβούλιο του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Πρόεδρος του ιδρύματος αναλαμβάνει ο καθηγητής στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Ευάνθης Χατζηβασιλείου και γενική διευθύντρια η καθηγήτρια Κωνσταντίνα Μπότσιου.

Μέλη ορίζονται ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Νομικής Αθηνών, Γιώργος Γεραπετρίτης, ο αναπληρωτής καθηγητής Οικονομικών στο πανεπιστήμιο του Κάρντιφ, Μιχάλης Αργυρού, ο καθηγητής Οικονομικής Ανάλυσης στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και ανώτερος εταίρος του Ινστιτούτου Brookings της Ουάσιγκτον Θοδωρής Πελαγίδης, ο αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αγγελος Συρίγος, ο καθηγητής Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Σπύρος Βλαχόπουλος, ο καθηγητής Διοικητικής Επιστήμης και Λήψης Αποφάσεων στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (Δ.Ε.Τ.) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Χρήστος Ταραντίλης και ο καθηγητής Γεωπολιτικής στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης (Paris Ι) Γιώργος Πρεβελάκης.