Στο Ιράν τον Νοέμβριο ο Βλαντιμίρ Πούτιν - iefimerida.gr

Στο Ιράν τον Νοέμβριο ο Βλαντιμίρ Πούτιν

Φωτογραφία: Maxim Shemetov
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο εκπρόσωπος τύπου του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ, επιβεβαίωσε σήμερα ότι ο πρόεδρος Πούτιν θα επισκεφθεί το Ιράν.

Συγκεκριμένα ο Ντμίτρι Πεσκόφ, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, για την επικειμένη συνάντηση κορυφής Ρωσίας, Ιράν και Αζερμπαϊτζάν, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Τεχεράνη την 1η Νοεμβρίου, δήλωσε ότι «ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την επίσκεψη του προέδρου Πούτιν στο Ιράν».

Νωρίτερα ο σύμβουλος του Ρώσου προέδρου Γιούρι Ουσακόφ είχε δηλώσει ότι ο Πούτιν θα πραγματοποιήσει όπως προγραμματίζεται επίσκεψη στο Ιράν έως τα τέλη του έτους, όπου θα πραγματοποιηθεί η τριμερής συνάντηση Ρωσίας, Ιράν, Αζερμπαϊτζάν».

Η πρώτη τριμερής συνάντηση κορυφής είχε πραγματοποιηθεί πέρυσι τον Αύγουστο στο Μπακού. Κατά την διάρκεια εκείνης της συνάντηση ο Πούτιν, ο Αλίεφ και ο Χασάβ Ρουχανί είχαν συζητήσει την υλοποίηση οικονομικών έργων κοινού ενδιαφέροντος και ζητήματα περιφερειακής ασφάλειας και ιδιαίτερα η κατασκευή οδικής αρτηρίας «Βοράς-Νότος».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, TASS,Reuters

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βλάντιμιρ Πούτιν Ιράν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ