Βορίδης: Πριν γίνουν οι δημοτικές εκλογές, η ΝΔ θα είναι κυβέρνηση - iefimerida.gr

Βορίδης: Πριν γίνουν οι δημοτικές εκλογές, η ΝΔ θα είναι κυβέρνηση

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eπίθεση στην κυβέρνηση για την πρόθεση της, να πραγματοποιηθούν οι επόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές, με το σύστημα της απλής αναλογικής εξαπέλυσε ο Μάκης Βορίδης.

Με αφορμή τη νέα αναφορά του πρωθυπουργού χτες από τη Λάρισα, που κάλεσε τους δημάρχους να συναινέσουν στην εφαρμογή της απλής αναλογικής, ο Τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ, ανέφερε:

«Η Κυβέρνηση, βλέποντας την κατάρρευσή της, επαναφέρει το ζήτημα της αλλαγής του εκλογικού συστήματος στις αυτοδιοικητικές εκλογές για να καταστήσει τους δημάρχους όμηρους της μειοψηφίας.

Άλλα είναι σήμερα τα προβλήματα της Tοπικής Aυτοδιοίκησης: Γραφειοκρατία. Επικάλυψη αρμοδιοτήτων. Παράνομοι διορισμοί. Μειωμένη χρηματοδότηση.

Ευτυχώς πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, θα έχουν προηγηθεί οι βουλευτικές.

Η Νέα Δημοκρατία θα είναι Kυβέρνηση και τίποτε από αυτά δεν θα υλοποιηθεί».

.@MakisVoridis: Η Κυβέρνηση θέλει να καταστήσει τους δημάρχους όμηρους της μειοψηφίας. https://t.co/6JAp3AZofQ pic.twitter.com/4AoWfHAnkW

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ