H deco τάση από την Ιαπωνία που απενοχοποιεί την ακαταστασία του σπιτιού - iefimerida.gr

H deco τάση από την Ιαπωνία που απενοχοποιεί την ακαταστασία του σπιτιού

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νέα deco τάση που μας απελευθερώνει από τα δεσμά του «να είναι όλα στη θέση τους».

Κάθε ένας έχει το προσωπικό του στιλ και αυτό, συνήθως, αντανακλάται και στη διακόσμηση του σπιτιού του. Και ενώ υπάρχουν και εκείνοι που θέλουν το κάθε πράγμα να έχει τη θέση του, υπάρχουν και οι πιο χύμα τύποι που δεν τους ενοχλεί η εικόνα του ακατάστατου. Με άλλα λόγια, των ατάκτως πεταμένων βιβλίων και περιοδικών που θα διαβάσουν «μιααααα μεεερα» στο πάτωμα, του ξέστρωτου κρεβατιού, του πορτατίφ του οποίου το αμπαζούρ έχει γείρει ή ενός μπολ παρατημένου από το πρωί στην κουζίνα.

Αλλά αυτό είναι οκ. Ούτως ή άλλως τα σπίτια δεν υπάρχουν για να είναι τέλεια, αλλά για να φιλοξενούν την καθημερινότητα μας όσο άτακτη, ατσούμπαλη ή αδέξια είναι.

Αυτή ακριβώς είναι η ιδέα που αποτελεί πηγή έμπνευσης για την τάση που πρόκειται να κυριαρχήσει το 2018 στη διακόσμηση και τη διαρρύθμιση ενός σπιτιού. Και είναι τόσο, μα τόσο απελευθερωτική.

Μάθε ποια είναι η νέα deco ταση και πως θα την εφαρμόσεις και στο δικό σου σπίτι στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ