Την παραγωγή του εμβληματικού Mini για πρώτη φορά εκτός Ευρώπης συζητάει η BMW - iefimerida.gr

Την παραγωγή του εμβληματικού Mini για πρώτη φορά εκτός Ευρώπης συζητάει η BMW

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε συζητήσεις προκειμένου να βγάλει την κατασκευή των εμβληματικών της αυτοκινήτων Mini για πρώτη φορά εκτός Ευρώπης βρίσκεται η αυτοκινητοβιομηχανία BMW AG, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg.

Όπως δήλωσε πηγή στο πρακτορείο, η γερμανική εταιρεία συζητά πιθανή συνεργασία με την κινεζική Great Wall Motor Co. προκειμένου να αναλάβει την παραγωγή του συγκεκριμένου μοντέλου.

Το βρετανικής σχεδίασης όχημα, το οποίο πρωτοκυκλοφόρησε τη δεκαετία του 1950, παράγεται μέχρι σήμερα στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ολλανδία.

Μετά την επιτυχημένη επανέκδοσή του από τον γερμανικό κολοσσό, το μοντέλο ετοιμάζεται να συναντήσει για πρώτη φορά την ηλεκτρική εκδοχή του και η μαμά εταιρεία -ακολουθώντας τα βήματα των ανταγωνιστών της- αναζητά τρόπους να γίνει η «συνάντηση» αυτή με τον πιο οικονομικό τρόπο.

Τους πρώτους οχτώ μήνες του 2017 πουλήθηκαν περισσότερα από 230.000 αυτοκίνητα Mini παγκοσμίως.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BMW Mini αυτοκίνητο παραγωγή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ