Δύο άνδρες, ο ένας αστυνομικός,σοβαρά τραυματιες, σε ληστεία κοσμηματοπωλείου - iefimerida.gr

Δύο άνδρες, ο ένας αστυνομικός,σοβαρά τραυματιες, σε ληστεία κοσμηματοπωλείου

Δύο άνδρες σοβαρά τραυματισμένοι σε ληστεία κοσμηματοπωλείου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Θριάσιο νοσοκομείο κατέληξαν δύο άνδρες -ο ένας αστυνομικός- οι οποίοι τραυματίστηκαν σοβαρά από πυροβολισμούς, όταν προσπάθησαν να εμποδίσουν συμμορία με καλάσνικοφ που μόλις είχε ληστέψει κοσμηματοπωλείο στην Νέα Πέραμο.

Η ληστεία έγινε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, στην οδό 28ης Οκτωβρίου, 267. Η πέντε ληστές σταμάτησαν έξω από το κοσμηματοπωλείο με δύο τζιπ μεγάλου κυβισμού και κρατώντας καλάσνικοφ, εισέβαλαν μέσα και πήραν χρήματα κοσμήματα, και τιμαλφή.

Βγαίνοντας όμως από το κοσμηματοπωλείο, ένας πολίτης προσπάθησε να τους εμποδίσει να διαφύγουν, όμως αυτοί τον πυροβόλησαν και τον τραυμάτισαν σοβαρά. Από το σημείο περνούσε και ένας αστυνομικός ο οποίος και αυτός προσπάθησε να τους εμποδίσει, όμως ανεπιτυχώς. Τον πυροβόλησαν και τον τραυμάτισαν και αυτόν σοβαρά στην κοιλιά.

Οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται σοβαρά στο Θριάσιο, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, προκειμένου να συλλάβει τους ληστές οι οποίοι θεωρούνται ιδιαίτερα επικίνδυνοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ