Ο Γουάινσταϊν ύψωσε το μεσαίο του δάχτυλο στους δημοσιογράφους -Απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Γουάινσταϊν ύψωσε το μεσαίο του δάχτυλο στους δημοσιογράφους -Απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύσκολες ώρες φαίνεται πως περνά ο πάλαι ποτέ «βασιλιάς» του Χόλιγουντ Χάρβει Γουάινσταϊν, καθώς ξετυλίγεται η βεντάλια της πολύχρονης δράσης του.

Οι τελευταίες ημέρες φαίνεται πως είναι φρενήρεις από άποψη εναλλαγής συναισθημάτων για τον 63χρονο άνδρα που συνέδεσε το όνομά του με μερικές από τις κορυφαίες στιγμές της κινηματογραφικής Ιστορίας.

Ενώ κορυφαίες ηθοποιοί προσθέτουν το όνομά τους στις γυναίκες που έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον ίδιο και το φιλικό και επαγγελματικό του περιβάλλον τον απομονώνει όλο και περισσότερο, ο ίδιος μοιάζει μάλλον σοκαρισμένος από το «τσουνάμι» της αρνητικής δημοσιότητας.

Ο Γουάινσταϊν ύψωσε το μεσαίο του δάχτυλο στους δημοσιογράφους -Απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Την Τετάρτη το πρωί ανακοίνωσε την απόφασή του να ταξιδέψει στην Ευρώπη προκειμένου να μπει σε κέντρο απεξάρτησης από το σεξ, λίγες ώρες αργότερα, πιθανότατα μετά από παρέμβαση του αδελφού του, άλλαξε γνώμη και αντί για την Ευρώπη αποφάσισε να παρακολουθήσει πρόγραμμα απεξάρτησης στην Αριζόνα.

Στο μεσοδιάστημα, είχε κάνει δύο δημόσιες εμφανίσεις κατά τις οποίες επέδειξε δύο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα: το μεσημέρι επισκέφτηκε τα γραφεία των δικηγόρων του στο Λος Άντζελες, όπου κατά την είσοδό του στο κτίριο «συνελήφθη» να προτάσσει το μεσαίο του δάχτυλο προς άγνωστη κατεύθυνση (πιθανότατα προς δημοσιογράφους).

Ο Γουάινσταϊν ύψωσε το μεσαίο του δάχτυλο στους δημοσιογράφους -Απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Λίγες ώρες αργότερα, ωστόσο, η αστυνομία του Λος Αντζελες έλαβε μία κλήση από τον ίδιο, με την οποία απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει. Είχε προηγηθεί μια έντονη λογομαχία με την κόρη του, Ρέμι, στο σπίτι της στο Λος Άντζελες. Μάλιστα, κάποια στιγμή εθεάθη να βγαίνει από το σπίτι της και να ζητά από διερχόμενο οδηγό να τον πάρει μαζί του, πριν η 22χρονη κόρη του καταφέρει να τον μεταπείσει και να μπει πάλι στο σπίτι της.

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σπίτι της κόρης του, ο παραγωγός είχε ήδη φύγει, πιθανότατα, σύμφωνα με την Daily Mail, για να εισαχθεί στο κέντρο απεξάρτησης.

Σύμφωνα μάλιστα με τη βρετανική εφημερίδα, το FBI ξεκίνησε έρευνα σχετικά με τα πεπραγμένα του παραγωγού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ