Οι πιο fit και σέξι Αυστραλοί πυροσβέστες φωτογραφίζονται για καλό σκοπό και το ίντερνετ παίρνει φωτιά - iefimerida.gr

Οι πιο fit και σέξι Αυστραλοί πυροσβέστες φωτογραφίζονται για καλό σκοπό και το ίντερνετ παίρνει φωτιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κανονικά οι πυροσβέστες σβήνουν φωτιές, αλλά οι συγκεκριμένοι μάλλον θα τις «ανάψουν».

Τι είναι καλύτερο από ένα ημερολόγιο με χαριτωμένα ζωάκια που σου φτιάχνουν τη διάθεση κάθε φορά που τσεκάρεις την ημερομηνία; Ένα ημερολογίο με χαριτωμένα ζωάκια τα οποία έχουν στην αγκαλιά τους μερικοί ανυπόφορα σέξι και fit πυροσβέστες.

Αυτό είναι το θέμα του φετινού ημερολογίου του αυστραλιανού πυροσβεστικού σώματος. Εδώ και 25 χρόνια, κάθε χρόνο, 12 από τους πιο fit και πανέμορφους πυροσβέστες επιλέγονται για να φωτογραφηθούν ημίγυμνοι.

Με την αυθεντική τους ομορφιά, την εντυπωσιακή γράμμωση και το διαπεραστικό τους βλέμμα πρωταγωνιστούν σε κάθε έναν από τους 12 μήνες του χρόνου. Guest star σε κάθε φωτογραφία είναι και μικρά, χαριτωμένα ζωάκια.

Τα έσοδα του ημερολογίου αποδίδονται σε φιλανθρωπικούς σκοπούς και μέχρι σήμερα έχουν συγκεντρωθεί περισσότερα από 2 εκατομμύρια δολάρια.

Δες τους πιο σέξι πυροσβέστες της Αυστραλίας να ποζάρουν ημίγυμνοι για το ημερολόγιο του 2018 στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ