Μειώθηκε η ποινή της ΑΕΚ -Με κόσμο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Μειώθηκε η ποινή της ΑΕΚ -Με κόσμο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Με φιλάθλους η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ / Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κανονικά με τους φιλάθλους της στις εξέδρες θα υποδεχθεί η ΑΕΚ τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.

Και αυτό διότι η τιμωρία με δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών για το άναμμα καπνογόνων στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έπεσε σε μία αγωνιστική. Αυτό σημαίνει πως η Ένωση θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο (στις 23 Οκτωβρίου, για την 8η αγωνιστική) χωρίς τον κόσμο της, ωστόσο στο εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (στις 5 Νοεμβρίου, για τη 10η αγωνιστική) οι φίλοι της θα είναι στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κατά την τελευταία της συνεδρίαση με την υπ’ αριθμόν 54/2017 απόφασή της δέχθηκε την έφεση της ΠΑΕ AEK κατά της υπ' αριθμόν 253/2017 απόφασης ΠΠO/Super League, εξαφάνισε την εκκαλουμένη απόφαση και επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΕΚ χρηματική ποινή 24.000 ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές μίας αγωνιστικής, για την καθ’ υποτροπή τέλεση της παράβασης που τέλεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ ΠΑΟΚ τιμωρία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ