Aγριος καβγάς στην Κουρούτα με πρωταγωνιστή τον Αϊβάζη: «Τιποτένιε...» [βίντεο] - iefimerida.gr

Aγριος καβγάς στην Κουρούτα με πρωταγωνιστή τον Αϊβάζη: «Τιποτένιε...» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άγριος καβγάς ξέσπασε κατά τη διάρκεια αγωνίσματος στο Survival Secret, στη μάχη που δίνουν για την επιβίωσή τους οι παίκτες στην παραλία της Κουρούτας.

Την ώρα που οι δύο ομάδες συζητούσαν με τον παρουσιαστή Κώστα Σόμμερ η κατάσταση τέθηκε εκτός ελέγχου ενώ λίγο έλειψε ο Γιάννης Αϊβάζης και ο Αιμίλιος Σακελλαριάδης να πιαστούν στα χέρια. Αυτό αποφεύχθηκε με την παρέμβαση των υπολοίπων, διαφορετικά η κατάσταση θα είχε πάρει διαφορετική τροπή.

Μια πρόταση του Αιμίλιου ήταν ικανή να πυροδοτήσει τον Γιάννη Αϊβάζη ο οποίος του είπε ότι «εγώ ότι έχω να πω το λέω μέσα στο στίβο», για να εισπράξει την απάντηση του αντίπαλου παίκτη: «Μη μου μιλάς καθόλου απέξω όμως...». Εκεί, η κατάσταση βρέθηκε εκτός ελέγχου με τον Αϊβάζη να χρησιμοποιεί εκφράσεις όπως: «Κατάλαβες; Τιποτένιε! Τι; Θα μας δείρεις ρε;».

Στη συνέχεια όπως θα δείτε και στο παρακάτω απόσπασμα χρειάστηκε να επέμβουν και οι υπόλοιποι παίκτες αλλά και η παρέμβαση του Κώστα Σόμμερ ήταν καίριας σημασίας.

Δείτε τι συνέβη στην παραλία της Κουρούτας:

Πηγή Βίντεο: zappit.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΟΥΡΟΥΤΑ SURVIVAL SECRET TΣΑΚΩΜΟΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ