Στις 8 Νοεμβρίου το φιλικό του Αρη με την Μπόκα Τζούνιορς - iefimerida.gr

Στις 8 Νοεμβρίου το φιλικό του Αρη με την Μπόκα Τζούνιορς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αρης έπειτα από πολλές προσπάθειες κατάφερε να κάνει πραγματικότητα τη διεξαγωγή του φιλικού κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς, καθώς όπως ανακοίνωσε η αναμέτρηση θα διεξαχθεί οριστικά στις 8 Νοεμβρίου στο Χαριλάου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του φιλικού με την Μπόκα Τζούνιορς. Το μεγάλο παιχνίδι με την ομάδα της Αργεντινής θα διεξαχθεί την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου στις 20:00 στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήριο του συγκεκριμένου αγώνα, αυτό ισχύει κανονικά, ενώ παράλληλα συνεχίζεται η διάθεσή τους από την ARIS F.C. Boutique, επί της οδού Παπαναστασίου. Το ωράριο λειτουργίας της μπουτίκ είναι Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο (10:00-15:00) - Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή (10:00-14:00 & 17:00-21:00)».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αρης Μπόκα Τζούνιορς φιλικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ