Formula 1: Η Red Bull Racing θέλει να κρατήσει το δίδυμο Φερστάπεν-Ριτσιάρντο - iefimerida.gr

Formula 1: Η Red Bull Racing θέλει να κρατήσει το δίδυμο Φερστάπεν-Ριτσιάρντο

Φωτογραφία: AΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι νεαροί και αμφότεροι περιζήτητοι!

Ο Μαξ Φερστάπεν και ο Ντάνιελ Ριτσιάρντο είναι ο στόχος αρκετών ομάδων στην Formula 1, αλλά η Red Bull Racing θέλει να τους κρατήσει.

Ο πρώτος έχει συμβόλαιο μέχρι και το πρωτάθλημα του 2019, ενώ ο δεύτερος και για αυτό του 2018.

«Το συμβόλαιο του Ριτσιάρντο ολοκληρώνεται στο τέλος του 2018, μετά από πέντε χρόνια. Όμως είναι ξεκάθαρο από πλευράς μας πως θέλουμε να διατηρήσουμε το ίδιο οδηγικό δίδυμο, θα έλεγα έως το 2020", είπε ο επικεφαλής της ομάδας Κρίστιαν Χόρνερ, σε δηλώσεις στο planetf1.com.

Αν δεν τα καταφέρει η Red Bull και ένας εκ των δύο αποφασίσει να πάει στη Ferrari ή τη Mercedes, η λύση είναι έτοιμη. Ακούει στο όνομα Κάρλος Σάινθ και παρότι από τον επόμενο αγώνα, το Grand Prix των ΗΠΑ και μέχρι το τέλος του 2018 θα τρέχει με τα χρώματα της Renault, έχει πάει εκεί ως «δανεικός» από την Red Bull Racing.

«Θέλαμε να διατηρήσουμε στις τάξεις μας τον Κάρλος, καθώς θα είναι βασική επιλογή αν ένας από τους οδηγούς μας δεν είναι μαζί μας μετά την επόμενη σεζόν» παραδέχθηκε ο Χόρνερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ