Basketball Champions League: Νικηφόρα πρεμιέρα για τον Αρη (70-64) με την Ζιέλονα Γκόρα - iefimerida.gr

Basketball Champions League: Νικηφόρα πρεμιέρα για τον Αρη (70-64) με την Ζιέλονα Γκόρα

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αρης κόντεψε να «γκρεμίσει» όσα «έχτιζε» για 36' στο Aλεξάνδρειο, ωστόσο στο τέλος κατάφερε να πάρει τη νίκη με 70-64 επί της Ζιελόνα Γκόρα και να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο Basketball Champions League.

Παρόλα αυτά, ο Αρης, πήρε τη νίκη και ξεκίνησε με θετικό τρόπο τις υποχρεώσεις του στο Champions League και πλέον με καλή ψυχολογία, περιμένει να υποδεχτεί το Σάββατο στο Νick Galis Hall την ΑΕΚ. Πρωταγωνιστές για την ομάδα του Γιαννάκη ήταν οι Γουίβερ και Αθηναίου για την Stoiximan Basket League.

Τα δεκάλεπτα: 24-10, 37-23, 58-44, 70-64

Ζιελόνα Γκόρα (Γκρόνεκ): Φλόρενς 11 (3), Μουρ 10 (2), Ματσακ, Μόκρος, Ντραγκίσεβιτς 11, Κελάτι 15 (4), Χρικάνιουκ 7, Ζαμόσκι, Κόσζαρεκ 10 (2)

Aρης (Γιαννάκης): Φλιώνης 4, Βον 6, Τσαϊρέλης, Χριστίδης, Μούρτος, Αθηναίου 13 (2) Βασιλόπουλος 13 (2), Πέτγουεϊ 3, Γουίβερ 16 (2), Μπένσον 8, Μπελ 7.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Basketball Champions League Αρης ζιελονα γκορα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ