Η θεαματική επάνοδος του καλσόν: Είναι το αξεσουάρ-κλειδί της σεζόν - iefimerida.gr

Η θεαματική επάνοδος του καλσόν: Είναι το αξεσουάρ-κλειδί της σεζόν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το καλσόν ποτέ δεν πεθαίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά.

Το καλσόν, τη φετινή σεζόν, ζει την πλήρη απενοχοποίησή του.

Γίνεται κομμάτι-κλειδί των εμφανίσεών μας από το πρωί μέχρι το βράδυ, ένα αξεσουάρ που μπορεί να αναδείξει το πιο θηλυκό κομμάτι κάθε γυναίκας. Ο τρόπος που θα φορεθεί το καλσόν για να μην δείχνει παλιομοδίτικο ή κιτς είναι ένα στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί. Οι επιλογές είναι πολλές: το χρωματικό φάσμα των καλσόν αυτής της σεζόν είναι ευρύ, τα παιχνιδιάρικα σχέδια και οι μικρές λεπτομέρειές τους (φιόγκοι, pompoms, γκλίτερ) μπορούν να απογειώσουν τις εμφανίσεις μας, να τις κάνουν εκθαμβωτικές.

Μεγάλοι οίκοι κάνουν το καλσόν must have κομμάτι της σεζόν: Celine, Balenciaga, Valentino, Μiu Miu, Prada, Gucci, Αnna Sui μας εντυπωσίασαν με τις προτάσεις τους στην πασαρέλα. Είδαμε το καλσόν να συνδυάζεται με maxi φούστες και φορέματα, με σορτς και cropped παντελόνια, με miniskirts.

Δείτε πώς μπορείτε να φορέσετε με στιλ το καλσόν τη φετινή σεζόν στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καλσόν μόδα γυναίκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ