Aπίστευτο: Ο Ντόναλντ Τραμπ απείλησε να βάλει «λουκέτο» στο δίκτυο NBC - iefimerida.gr

Aπίστευτο: Ο Ντόναλντ Τραμπ απείλησε να βάλει «λουκέτο» στο δίκτυο NBC

Φωτογραφία: (AP Photo/Evan Vucci)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα πρωτοφανές για τα αμερικανικά δεδομένα σχόλιο προχώρησε την Τετάρτη ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ απείλησε να βάλει «λουκέτο» στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC!

Το αμερικανικό δίκτυο προκάλεσε την... οργή του Αμερικανού προέδρου εξαιτίας δημοσιεύματος που ανέφερε ότι ο Nτόναλντ Τραμπ ζήτησε από υψηλόβαθμους στρατιωτικούς τον δεκαπλασιασμό του πυρηνικού οπλοστασίου των ΗΠΑ.

Στο ρεπορτάζ του, το αμερικανικό δίκτυο επικαλούνταν τρεις αξιωματούχους που ήταν παρόντες στη συνάντηση αυτή. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, η εντολή του Τραμπ δόθηκε όταν παρουσιάστηκαν στοιχεία που έδειχναν ότι οι ΗΠΑ σταδιακά, από το 1960, μειώνουν τον όγκο του πυρηνικού τους οπλοστασίου.

«Το fake @NBCNews επινόησε ένα ρεπορτάζ που αναφέρει ότι θέλω "δεκαπλασιασμό" του πυρηνικού οπλοστασίου των ΗΠΑ. Πρόκειται για καθαρό μύθευμα που έχει στόχο να με υπονομεύσει. NBC = CNN» έγραψε στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος, και συμπλήρωσε: «Με όλα τα fake news που βγάζει το NBC και τα υπόλοιπα δίκτυα, σε ποιο σημείο επιτρέπεται να τους πάρουμε την άδεια; Είναι κακοί για τη χώρα!».

Fake @NBCNews made up a story that I wanted a "tenfold" increase in our U.S. nuclear arsenal. Pure fiction, made up to demean. NBC = CNN!

With all of the Fake News coming out of NBC and the Networks, at what point is it appropriate to challenge their License? Bad for country!

Είναι η δεύτερη φορά μέσα στις τελευταίες εβδομάδες που ο Ντόναλντ Τραμπ εξαπολύει «πυρά» εναντίον του NBC. Η πρώτη... επίθεση έγινε επειδή το δίκτυο μετέδωσε πληροφορίες πως ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Ρεξ Τίλερσον, δήλωσε πως ο πρόεδρος είναι «ηλίθιος».

Πηγή: Politico

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ ΗΠΑ ΝBC
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ