Η Μελάνια Τραμπ έγινε σέξι κοστούμι για το Χάλογουιν -Εμπνευση το συνολάκι της ορκωμοσίας [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μελάνια Τραμπ έγινε σέξι κοστούμι για το Χάλογουιν -Εμπνευση το συνολάκι της ορκωμοσίας [εικόνες]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το στιλ της Μελάνια Τραμπ σχολιάζεται και κρίνεται από τα media και τις περισσότερες φορές η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ αποθεώνεται για τις επιλογές της.

Μάλιστα, συχνά τα ρούχα που φοράει γίνονται ανάρπαστα παρά την «τσιμπημένη» τους τιμή. Ενα από αυτά που είχε εντυπωσιάσει ήταν το συνολάκι που είχε επιλέξει στην ορκωμοσία του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Η Μελάνια είχε εμφανιστεί με ένα σικάτο σύνολο σε μπλε απόχρωση δια χειρός Ralph Lauren, το οποίο είχε συνδυάσει με ασορτί γόβες και γάντια. Τότε πολλοί είχαν υποστηρίξει πως η νέα Πρώτη Κυρία προσπαθεί να αντιγράψει την Τζάκι Κένεντι, η οποία ήταν γνωστή για το απαράμιλλο στιλ της.

Η Μελάνια Τραμπ έγινε σέξι κοστούμι για το Χάλογουιν -Εμπνευση το συνολάκι της ορκωμοσίας [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η Μελάνια Τραμπ έγινε σέξι κοστούμι για το Χάλογουιν -Εμπνευση το συνολάκι της ορκωμοσίας [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η εταιρεία Yandy, ωστόσο, βλέποντας το συγκεκριμένο outfit προχώρησε ένα βήμα πιο πέρα και είπε να το μετατρέψει σε σέξι κοστούμι Χάλοουιν. Μπλε crop τοπ με μανίκια 3/4, ψηλό λαιμό και ασορτί μπλε ψηλόμεση μίνι φούστα είναι τα κομμάτια που αποτελούν το κοστούμι με το όνομα «Wife Costume».

Η Μελάνια Τραμπ έγινε σέξι κοστούμι για το Χάλογουιν -Εμπνευση το συνολάκι της ορκωμοσίας [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Αν και η στολή δεν αναφέρεται ως «κοστούμι Μελάνια Τραμπ» ή κάτι παρεμφερές, είναι σαφές το τι υποδηλώνει σύμφωνα με διεθνή μέσα.

Δημοσιεύματα σημείωσαν χαρακτηριστικά πως το συγκεκριμένο κοστούμι θυμίζει τον τρόπο που ο Τραμπ βλέπει τις γυναίκες με σχόλια και δηλώσεις να δείχνουν μια υποτιμητική διάθεση. Πολλοί θυμούνται το σχόλιο του όταν συνάντησε την Μπριζίτ Μακρόν, στην οποία είπε «Είσαι σε τόσο καλή φόρμα», κοιτάζοντας το σώμα της.

Οπως ανέφερε σε δημοσίευμα του Vanity Fair, ο Τραμπ είχε δηλώσει σε έναν γνωστό του πως είχε συμφωνήσει με την Μελάνια να κάνουν μόνο ένα παιδί, αφού εκείνη του υποσχέθηκε πως θα «επαναφέρει το σώμα της στην κατάσταση που ήταν» μετά τον τοκετό.

Και έτσι, αυτό το κοστούμι κάνει πολλούς να ξεφεύγουν από την ιδέα του Χάλοουιν και να μιλούν για τις σεξιστικές τάσεις του Ντόναλντ Τραμπ.

Η Μελάνια Τραμπ έγινε σέξι κοστούμι για το Χάλογουιν -Εμπνευση το συνολάκι της ορκωμοσίας [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Η Μελάνια Τραμπ έγινε σέξι κοστούμι για το Χάλογουιν -Εμπνευση το συνολάκι της ορκωμοσίας [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Φωτογραφίες: AP & Yandy

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μελάνια Τραμπ Χάλοουϊν κοστούμι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ