Σίρλεϊ Τεμπλ: Το κορίτσι με τις 56 μπούκλες, έγινε η πρώτη γυναίκα που μίλησε για τον καρκίνο του μαστού - iefimerida.gr

Σίρλεϊ Τεμπλ: Το κορίτσι με τις 56 μπούκλες, έγινε η πρώτη γυναίκα που μίλησε για τον καρκίνο του μαστού

Φωτογραφία: ΑP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία από τις πιο γνωστές ηθοποιούς που έκανε λαμπρή καριέρα σε πάρα πολύ μικρή ηλικία. Είχε πάντα 56 μπούκλες στα μαλλιά της και πήρε τον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο σε ηλικία μόλις 3 ετών.

Παραλίγο να δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από έναν παραγωγό που κατέβασε το παντελόνι του κι αυτή απάντησε με νευρικό γέλιο. Ηταν ασφαλισμένη για 25.000 δολάρια αρκεί να μην έπιανε ποτέ της όπλο κατά τη διάρκεια του πολέμου. Ο λόγος για την Σίρλεϊ Τεμπλ.

Η Σίρλεϊ Τεμπλ παραμένει μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς όλων των εποχών. Η ηθοποιός μόλις και μετά βίας μπορούσε να περπατήσει όταν έκανε το ντεμπούτο της στην οθόνη και δεν άργησαν πολύ οι απολαυστικές ατάκες και τα πειράγματά της να κατακτήσουν το κοινό σε όλο τον κόσμο.
Η Σίρλεϊ, πάντως, σύμφωνα με τους περισσότερους, δεν ήταν απλώς μία ακόμη καλλιτέχνις στην εποχή της. Στην πραγματικότητα, θεωρείται ένα μοναδικό ταλέντο που δεν έχει ακόμη αντιγραφεί.

Πόσα όμως πράγματα γνωρίζετε για την ηθοποιό;

Είχε πάντα τον ίδιο αριθμό από μπούκλες
Κατά τη διάρκεια της καριέρας της στη μεγάλη οθόνη, η μητέρα της Σίρλεϊ ήταν η προσωπική της κομμώτρια και επιμελούνταν το χαρακτηριστικό χτένισμά της. Κάθε βράδυ πριν πάει για ύπνο, η μητέρα της τύλιγε ακριβώς 56 ρολά στα μαλλιά της, για τις διάσημες μπούκλες της. Μάλιστα η ίδια μισούσε αυτό το χτένισμα....

Διαβάστε περισσότερα πράγματα για το κορίτσι-θαύμα του Χόλιγουντ στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ