Αποκλειστικό -Το sms των απαγωγέων στη μητέρα του Λεμπιδάκη: Ο γιος σας δεν θα έχει αίσιο τέλος - iefimerida.gr

Αποκλειστικό -Το sms των απαγωγέων στη μητέρα του Λεμπιδάκη: Ο γιος σας δεν θα έχει αίσιο τέλος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το iefimerida αποκαλύπτει το άγνωστο μέχρι σήμερα γραπτό μήνυμα (sms) των απαγωγέων του Μιχάλη Λεμπιδάκη προς τη μητέρα του, Άννα-Κατίνα, το βράδυ της 7ης Ιουλίου 2017.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με αυτό το μήνυμα οι απαγωγείς προσπάθησαν να επηρεάσουν την κρίση της μητέρας τού επιχειρηματία, καθώς λίγο νωρίτερα είχαν επικοινωνία από τον ίδιο τηλεφωνικό αριθμό με τον άλλο της γιο Μανώλη, ο οποίος για ακόμα μία φορά, σύμφωνα με πληροφορίες, τους ενημέρωσε ότι η οικογένεια δεν διέθετε το χρηματικό ποσό που ζητούσαν για λύτρα.

Το sms των απαγωγέων είναι εντελώς ανορθόγραφο.

Το μήνυμα των απαγωγέων
ΚΥΡΙΑ ΑΝΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΑΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΑΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΤΕΟ ΚΑΙΡΟ ΒΙΟΝΕΙ ΕΝΑ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗΝΗ ΜΟΥ ΕΠΗΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ ΣΑΣ ΤΟ ΜΑΝΩΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΣΙΟ ΤΕΛΟΣ. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΗΜΕΤΟΠΙΣΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ. ΤΟ ΤΕΛΕΦΤΕΟ ΚΑΙΡΟ ΣΥΧΝΟ ΦΕΝΟΜΕΝΟ ΟΙ ΚΡΙΣΟΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ. ΜΕΧΡΗ ΤΩΡΑ Ο ΓΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΗΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΔΙΓΗΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΠΗΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΟΠΗΚΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΘΕΩΡΟΝΤΑΣ ΟΤΗ ΕΙΣΤΑΙ Η ΤΕΛΕΦΤΕΑ ΤΟΥ ΕΛΠΗΔΑ

Αποκλειστικό -Το sms των απαγωγέων στη μητέρα του Λεμπιδάκη: Ο γιος σας δεν θα έχει αίσιο τέλος | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ