Ενα καφέ για όσους έχουν εμμονή με τους γυναικείους μηρούς -Σε τοίχους και πιάτα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ενα καφέ για όσους έχουν εμμονή με τους γυναικείους μηρούς -Σε τοίχους και πιάτα [εικόνες]

Στο Τόκιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πόσες και πόσες φορές δεν έχουμε δει, σε κινηματογραφική ταινία ή τηλεοπτική σειρά, ανδρικό βλέμμα να σκαλώνει σε γυναικείους μηρούς στο διπλανό τραπέζι, σε ένα εστιατόριο, ένα καφέ, ένα μπαρ;

Στην περίπτωση που υποκύπτετε στη γοητεία αυτού του θεάματος, υπάρχει πλέον το μέρος στο οποίο πρέπει να συχνάζετε. Πέφτει λίγο μακριά, αλλά υπάρχει και είναι αφιερωμένο στους γυναικείους μηρούς.

Ενα καφέ για όσους έχουν εμμονή με τους γυναικείους μηρούς -Σε τοίχους και πιάτα [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Είναι το καφέ «World of Thighs Photography Cafe». Άνοιξε στις 8 Οκτωβρίου, στη συνοικία Ebisu στο Τόκιο. Το νέο στέκι είναι «βαμμένο με τον κόσμο των μηρών».

Ενα καφέ για όσους έχουν εμμονή με τους γυναικείους μηρούς -Σε τοίχους και πιάτα [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Σχεδιάστηκε ως προέκταση των εκθέσεων του Ιάπωνα φωτογράφου «Yuria», του οποίου τον φακό, εδώ και χρόνια, έλκουν ως μαγνήτες ισχυροί οι γυναικείοι μηροί.

Ενα καφέ για όσους έχουν εμμονή με τους γυναικείους μηρούς -Σε τοίχους και πιάτα [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Το καφέ, εσωτερικά, είναι διακοσμημένο με φωτογραφίες από το πορτφόλιο του «Yuria», καθώς και με πρωτοδημοσιευόμενες φωτογραφίες του από φωτογράφιση που έκανε προσφάτως στη νήσο Γκουάμ του Ειρηνικού.

Ενα καφέ για όσους έχουν εμμονή με τους γυναικείους μηρούς -Σε τοίχους και πιάτα [εικόνες]  | iefimerida.gr 3

Επιπλέον, αν κρίνει κανείς από φωτογραφίες που έδωσαν στη δημοσιότητα οι οργανωτές, κάποια πιάτα θα σερβίρονται με διακόσμηση σε σχήμα γυναικείων μηρών (δεν είναι σαφές το αν θα είναι βρώσιμη η διακόσμηση των πιάτων).

Όσοι, λοιπόν, είναι λάτρεις αυτού του θεάματος κι επιθυμούν να το απολαμβάνουν χωρίς να κινδυνεύουν να κακοχαρακτηριστούν, πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και, κυρίως, να βιαστούν.
Το «World of Thighs Photography Cafe» θα δέχεται έως τις 6 Δεκεμβρίου. Μετά, κατεβάζει ρολά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τόκιο καφέ μηροί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ