Η συγκινητική ανάρτηση του Ντάνου στο Instagram -Για έναν ακόμη «Survivor» [εικόνα] - iefimerida.gr

Η συγκινητική ανάρτηση του Ντάνου στο Instagram -Για έναν ακόμη «Survivor» [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πλούσια είναι η κοινωνική δράση που έχει αναπτύξει ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ειδικότερα η συμπαράσταση στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που επισκέφθηκε μαζί με τον Γιάννη Σπαλιάρα κλινική προκειμένου να προσφέρει από κοντά χαρά σε μικρούς του θαυμαστές.

Τώρα, με μια νέα ανάρτηση επιθυμεί να προσφέρει βοήθεια στην έκκληση που απευθύνει ο Σύλλογος υποστήριξης οικογενειών με άτομα που νοσούν από σοβαρές ασθένειες «Φάρος Ζωής» προκειμένου να μαζευτούν χρήματα για τον 7χρονο Παναγιώτη που παλεύει τα τελευταία τρία χρόνια με νευροβλάστωμα, που είναι μια επιθετική μορφή καρκίνου.

«Ο μικρός Παναγιώτης είναι ένας ακόμη “survivor” που χρειάζεται βοήθεια για να κερδίσει το “έπαθλο” της ζωής», σημειώνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη λεζάντα που συνοδεύει την εικόνα.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Official Danos Page (@official_danos_ga) στις

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Αγγελόπουλος Survivor
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ