Βίντεο-σοκ με ξυλοδαρμό φιλάθλου στο Καραϊσκάκη - iefimerida.gr

Βίντεο-σοκ με ξυλοδαρμό φιλάθλου στο Καραϊσκάκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα λυπηρό περιστατικό επισκίασε την αναμέτρηση της Ελλάδας με το Γιβραλτάρ στο γήπεδο Καραϊσκάκη το οποίο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου και όταν ο αγώνας βρισκόταν σε εξέλιξη.

Πιο συγκεκριμένα, η ένταση σημειώθηκε στη Θύρα 8 του γηπέδου όταν οπαδοί κινήθηκαν εναντίον φιλάθλου ο οποίος φορούσε τη φανέλα του ΠΑΟ!

Όπως θα δείτε και στα πλάνα που δημοσιεύτηκαν στην ειδική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, ο οπαδός καταφέρνει έπειτα από αρκετή ώρα, αφού στο μεταξύ δέχεται το «σφυροκόπημα» από άλλους φιλάθλους, να απομακρυνθεί από το χώρο.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των συμπλοκών, άλλοι οπαδοί πέταξαν τον άνδρα κάτω από την κερκίδα γεγονός που μαγνήτισε τα βλέμματα όλου του γηπέδου με το περιστατικό να αμαυρώνει την μέχρι τότε εξέλιξη του παιχνιδιού.

Τέλος, σημειώνεται ότι ο άνδρας απομακρύνθηκε ημίγυμνος από τους άνδρες ασφαλείας του γηπέδου και της αστυνομίας.

Το πλάνα από τον άγριο ξυλοδαρμό του φιλάθλου στην κερκίδα του γηπέδου:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα Γιβραλτάρ οπαδοί βία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ