Σκίμπε: «Δύσκολοι οι αγώνες των μπαράζ αλλά θα τα καταφέρουμε» - iefimerida.gr

Σκίμπε: «Δύσκολοι οι αγώνες των μπαράζ αλλά θα τα καταφέρουμε»

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αισιόδοξος σχετικά με τις πιθανότητες πρόκρισης της Εθνικής Ελλάδας στη διαδικασία των μπαράζ παρουσιάστηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μίκαελ Σκίμπε.

«Σε όλους τους ομίλους υπήρχαν εξαιρετικές ομάδες, συνεπώς ο δικός μας ήταν μια χαρά. Σχετικά με το αποψινό παιχνίδι, πίστευα ότι πρέπει να παίξουμε γρήγορα ώστε να κουραστεί το Γιβραλτάρ και να έρθει το γκολ, περίμενα να είναι πιο εύκολο για εμάς στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν δύσκολοι οι αγώνες των προκριματικών, όπως θα είναι και τα μπαράζ, πιστεύω όμως ότι θα καταφέρουμε να πάμε στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Από τη στιγμή που δεν γνωρίζουμε ακόμη τον αντίπαλο, δεν μπορώ να προετοιμάσω τα πλάνα μου, ωστόσο χαίρομαι που δεν έχουμε πολλούς τραυματίες. Θέλω να πάμε σε καλή κατάσταση στα μπαράζ ώστε να προκριθούμε, έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν αγωνίζονται τώρα στις ομάδες τους, αλλά σε 4-5 εβδομάδες θα έχουν επιστρέψει και θα είναι απολύτως έτοιμοι για να μας βοηθήσουν, δήλωσε ο 52χρονος Γερμανός τεχνικός στην κάμερα του Cosmote Sport TV.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σκιμπε εθνική
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ