Χώρισες; Να γιατί δεν πρέπει να βιαστείς να ξανακάνεις σχέση, σύμφωνα με την επιστήμη - iefimerida.gr

Χώρισες; Να γιατί δεν πρέπει να βιαστείς να ξανακάνεις σχέση, σύμφωνα με την επιστήμη

shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πληρης και πιο ειλικρινής τίτλος του άρθρου είναι «Χώρισες; Να γιατί οφείλεις να μείνεις μόνη σου χωρίς να πάθεις υστερία πότε και με ποιον θα ξανακάνεις σχέση».

Και τώρα αφού δηλώσαμε τη θέση μας, πάμε και στα επιχειρήματα που έχουμε για να την υπερασπιστούμε.

Υπάρχουν πολλές γυναίκες που επειδή δε μπορούν καν να διανοηθούν να μείνουν μόνες φροντίζουν να χωρίζουν μόνο όταν έχει βρεθεί (και κατά κάποιο τρόπο επιβεβαιωθεί) ο άξιος διάδοχος. Ναι, σωστά καταλάβατε. Μιλάμε γι' αυτές τις γυναίκες που δεν αφήνουν τον προηγούμενο πριν βρουν τον επόμενο σύντροφο. Έχετε ακούσει γι΄αυτές, κάνετε παρέα με κάποιες από αυτές ή ίσως να είστε μία από αυτές.

Εκτός όμως από τους 10 διαφορετικούς ηθικούς λόγους για τους οποίους αυτή η τακτική είναι τελείως λάθος, υπάρχουν μερικά ακόμα αδιάσειστα επιχειρήματα για τα οποία πρέπει να δίνεις χρόνο στον εαυτό σου μετά από ένα χωρισμό.

O λόγος που δεν πρέπει να βιαστείς για να ξανακάνεις σχέση μετά το χωρισμό στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χωρισμός σχέσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ