Ο Καμμένος απαντά στον Μητσοτάκη: Εσύ με τον εξωγήινο να το δεις με έναν ειδικό - iefimerida.gr

Ο Καμμένος απαντά στον Μητσοτάκη: Εσύ με τον εξωγήινο να το δεις με έναν ειδικό

Μέσω Twitter απάντησε ο κ. Καμμένος στον κ. Μητσοτάκη (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσω Twitter απάντησε ο Πάνος Καμμένος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για την απουσία του από τη Βουλή της ημέρας της ψηφοφορίας του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ βρίσκεται σε ταξίδι στη Βραζιλία και ψήφισε «όχι» στο άρθρο 3 για την αλλαγή φύλου στα 15, «παρών» στα υπόλοιπα, με επιστολική ψήφο.

«Πού είναι ο κ. Καμμένος; Και στον Αρη θα πήγαινε για να μην είναι παρών. Αυτός που έλεγε στον Αρχιεπίσκοπο "θα ρίξω την κυβέρνηση αν χρειαστεί"», ανέφερε σε tweet του ο κ. Μητσοτάκης.

«Είμαι σε επίσημη προγραμματισμένη επίσημη επίσκεψη και ψήφισα όπως μου επέβαλε η συνείδηση μου εσύ με τον εξωγήινο να το δεις με έναν ειδικό», του απάντησε ο κ. Καμμένος μέσω Twitter.

Είμαι σε επίσημη προγραμματισμένη επίσημη επίσκεψη και ψήφισα όπως μου επέβαλε η συνείδηση μου εσύ με τον εξωγήινο να το δείς με έναν ειδικό

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μητσοτάκης, στην ομιλία του στη Βουλή ανέφερε ότι μίλησε με έναν ειδικό, για να πληροφορηθεί για την ουσία του ζητήματος που αφορά το επίμαχο νομοσχέδιο. «Μου διηγήθηκε, λοιπόν, μια ιστορία για ένα νέο παιδί, ο οποίος τον βρήκε και του ζήτησε να συνηγορήσει στην αλλαγή φύλου, επειδή ανέβηκε στον Υμηττό και του το είπε ένας εξωγήινος», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ