Προκριματικά Μουντιάλ 2018: Πάλεψε σαν θηρίο, αλλά λύγισε στην παράταση η Συρία - iefimerida.gr

Προκριματικά Μουντιάλ 2018: Πάλεψε σαν θηρίο, αλλά λύγισε στην παράταση η Συρία

Δεν άντεξαν οι παίκτες της Συρίας / Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι παίκτες τής Συρίας τα έδωσαν όλα κόντρα στην Αυστραλία, αλλά στο τέλος δεν τα κατάφεραν.

Υπέκυψαν στην παράταση με σκορ 2-1 και πλέον είπαν «αντίο» στο όνειρο της συμμετοχής στο Μουντιάλ του 2018.

Ο αγώνας στη Μελβούρνη ξεκίνησε με τους καλύτερους δυνατούς οιωνούς για τους Σύρους, που ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς στο σκορ, μόλις στο 6ο λεπτό, με ωραίο σουτ εντός περιοχής από τον Ομάρ Αλ Σομά.

Ωστόσο, η απάντηση των Αυστραλών ήταν σχεδόν άμεση. Στο 13' βγήκε η σέντρα από τα δεξιά και ο αρχηγός των «καγκουρό» Τιμ Κέιχιλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, κάνοντας το 1-1, όπως ακριβώς είχε λήξει και το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Στη συνέχεια οι Αυστραλοί είχαν την κατοχή της μπάλας και τις περισσότερες ευκαιρίες (και ενώ η Συρία έπαιζε με 10 παίκτες), όμως δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Ετσι οδηγηθήκαμε στην παράταση, και συγκεκριμένα στο β' ημίχρονό της, όταν και πάλι ο Κέιχιλ, πάλι με κεφαλιά, έκανε το 2-1 στο 109' και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι παίκτες της Συρίας πίεσαν στη συνέχεια για την ισοφάριση και έχασαν εκπληκτική ευκαιρία στο 120', όταν εκτέλεσαν φάουλ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα κατέληξε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Αυστραλού πορτιέρο.

Ετσι, οι Αυστραλοί ήταν αυτοί που πανηγύρισαν, οι οποίοι όμως για να προκριθούν στο Μουντιάλ πρέπει να υπερκεράσουν και το εμπόδιο της ομάδας που θα καταταγεί τρίτη στον όμιλο της Κεντρικής Αμερικής, πάλι σε δύο αγώνες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ