Κόντρα Κασιμάτη-Καββαδία στη Βουλή για την «Τουρκική Ενωση Ξάνθης» - iefimerida.gr

Κόντρα Κασιμάτη-Καββαδία στη Βουλή για την «Τουρκική Ενωση Ξάνθης»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τροπολογία για την «Τουρκική Ενωση Ξάνθης» ήταν η αφορμή για να αποκαλυφθούν δημοσίως οι έριδες που υπάρχουν στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα μεταξύ της Νίνας Κασιμάτη και της Αννέτας Καββαδίας που εντάσσεται στην ομάδα των «53».

Σε δημόσια θέα βγήκαν οι έντονες αντιθέσεις που χαρακτηρίζουν το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ με την κυρία Αννέτα Καββαδία που εντάσσεται στην ομάδα των «53» να επιτίθεται από το βήμα της Ολομέλειας

Η κυρία Νίνα Κασιμάτη ξεκαθάρισε ότι θα καταψηφίσει την τροπολογία που αφορά και την «Τουρκική Ενωση Ξάνθης» και λίγο αργότερα της επιτέθηκε η κυρία Καββαδία.

«Ακούστηκαν ανακρίβειες περί ύπαρξης ενός ψηφίσματος που έγινε αποδεκτό από το συμβούλιο της Ευρώπης. Παρακαλώ να είμαστε πιο προσεκτικοί για να μην δημιουργούμε εντυπώσεις» είπε η κυρία Καββαδία προκαλώντας την αντίδραση της κυρίας Κασιμάτη.

«Δυστυχώς αυτό που σας είπα δεν είναι ανακρίβεια. Σας καταθέτω για τα πρακτικά το ψήφισμα της Ισλαμικής Διάσκεψης που γίνεται λόγος για «Τουρκική» μουσουλμανική μειονότητα Δυτικής Θράκης. Αυτό το ψήφισμα παραπέμφθηκε στην επιτροπή Ισότητας για να ληφθεί υπόψη για την κατάρτιση ερωτηματολογίου. Στην Ελλάδα δεν αποδεχόμαστε εθνικές μειονότητες» είπε η κυρία Κασιμάτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ